ReUpload - Video Games

video:vintage3

 

16.09.2012 // 10:49 // video // Kommentarer (0)

CyberBully

Har du tid til å se en film eller? Se denne filmen som handler om nettmobbing. Sett deg tid og sett deg end til å se denne filmen, Annbefales. Det er en film som trendes og de fleste har sett den, og det er jo en god ting. 
Jeg har sett denne, og jeg er ikke alene med at jeg gråt, hahah! Helsikke, for en trist film. Mange sa jeg måtte se den, at de gråt, at den er sykt trsit osv. Griner ikke av filmer men her gjorde jeg.

  

06.08.2012 // 22:51 // video // Kommentarer (0)

Pakket

Nå har jeg ''prøve'' pakket klærene til Spania for å se hvor mye jeg har plass til. Og jeg må to kofferter med meg. Det som skjer er at jeg tenker for mye. Hva om jeg fryser? Tar med en genser eller to. Hva om bikinien rakner eller lukter saltvann når jeg skal ned i bassenget? Tar med 5 bikinier  (det gjør jeg faktisk). Hva om shortsen blir skitten? Tar med tre. 

Sånn tror jeg de fleste er! Fant forressten en video av JennaMarbels, favoritt youtube kanalen min, om hvordan jenter pakker kofferten. LER MEG IHJEEEL

 

 

25.06.2012 // 18:17 // video // Kommentarer (0)

VIDEOBLOGG - helgen

Var som sagt med kusinene mine i helgen. GABI, du ville ikke bli filmet! fant ikke NOE av deg! ^^

Bedre kvalitet? Ta på full skjerm , høyere kvalitet og hodetelefoner <3

 

20.06.2012 // 21:16 // video // Kommentarer (1)

Sminkevideo

FØR DU SER: Dette er en video som jeg ikke har brukt så mye tid på , så ja. Det er to fails der, den ene er at rushen jeg tok på det ene kinnet ble jo helt på tryne, pluss når jeg tar mascaraen på så ser fjeset mitt rart ut. Men nå skal ikke jeg ramse opp alle feilene, så værsågod!

 

 

05.06.2012 // 08:44 // video // Kommentarer (0)
hits