Tips til brunfargen!

Heisann folkens! 

Tenkte jeg kunne komme med tips til dere som ønsker en fin sommerbrun kropp! Jeg har brukt dem selv, og er den bruneste i Spania nå, haha neida men jeg er brunere enn alle i familien TILOGMED PAPPA!

1.Dette er litt seint å gjøre men når jeg tok sol i Mai så sa de at hvis du tok sol litt før sommer så vil kroppen motta mer sol om sommeren! 

   
2. Gulrot! Gulrot inneholder masse D-vitamin og du får en gylden farge. Men ikke får mye, da kan du bli oransje. Tror du meg ikke? Les HER! Jeg fant ikke tipset der ass, men jeg søkte det opp for dere !

 
3. Ikke ligg i solen når du har basseng eller stranden rett foran nesen din! Hvis du bader blir du dobbelt så fort brunere fordi solen reflekterer i bunnen og opp på kroppen din. ehehe, hvis du har mensen så kan du kjøpe en topp sprute flaske og spraye deg med saltvann hver gang du har blitt tørr! Men altså jeg har ikke det nå, hvis dere lurte xD

 

4. GRIP SJANSEN! ikke sitt på pc som jeg gjør nå mens det er sol! Gå ut, lek eller vær med venner, ta deg en svømmetur, ta en sykkeltur. IKKE sitt inne! 

Prøvd disse tipsene før?

 

21.07.2012 // 19:22 // tips // Kommentarer (9)
hits