daglig sminke

Dette innlegget synes jeg så utrolig teit, og skikkelig fjortis men har ikke noe annet å blogge om , og hadde lyst til å ta bilder av noe så da bare ble det dette

 

Det første jeg tar på er dagkrem, noe som jeg nettop har begynnt med. Kjøpte den forgje helg, og på baksiden står det at den passer perfekt under sminke. 
Utstyr: bruker bare hendene her 

Nei, bruker ikke begge to ahahha, men oftest bruker jeg den vanlige foundationen. BB creamen bruker jeg når jeg føler for det rett og slett. Den er god men får så oljete hud av den. Kjøpte den FØR den for oljete hud kom ut, søren ass.
Utstyr: Bruker hendene her også, mistet foundation kosten min :'(
 

Dette er conceleren min som jeg kjøpte i litt for lys farge men ja , bedre enn mørkt hvertfall. Den aner jeg ikke hvor er fra. 
Utstyr: elf conceler brush. Den er utrolig liten så liker best å bruke fingrene men ja.


Sephora puddere kjøpte jeg i spania. Den var sykt billig, den kostet 11.90 euro som er 90 forbanna kroner. GOOGLE det bare søk: 12 euro to NOK . okei da hahah. Men dette er et bra matt pudder som fullfører foundationen bra. Jeg må komme meg til spania og kjøpe en lysere farge fordi denne er for min nydelige brun-sommer hud farge.
Utstyr: Her bruker jeg to koster, Elf Powder Brush og en fra MakeUp Mekka tror jeg. 

Blushen bruker jeg nesten aldri, fordi det er kvelds sminke. Denne jeg har er sykt rød så jeg ser ut som en tomat hvis jeg bruker den i dagslys. Denne er fra H&M og funker ikke så bra, men ja. LØP og KJØP-blushen kaller jeg den.Kjøpte den dagen før konfirmasjonen hahahah
 

Mascara fra Bourjois Paris, Maybellnie, og KikoMakeUpMilano. Bruker ikke alle tre, bare tar den jeg føler for. Mest den med rosa lokk. Kiko er vannfast og den leoparden er litt teit av og till men den funker hvis jeg vil ha WOW faktor på vippene hahahah.
Utstyr: Vel, det kommer med en tilpasset masacara børste, gjør det ikke? ;-) 


Disse leppestiftene er mine baby's. Elsker alle sammen, selv om dem er skikkelig grisete, ahahha. Tre av dem er fra Gio, en fra Mac, en fra Hello Kitty, og en fra Kiko der også. Elsker alle utrolig mye, de er så fine. Jeg føler meg naken uten leppestift faktisk. 
Utstyr: Elf Lip Brush eller fingeren som jeg også kan bruke til å smøre ut.

21.09.2012 // 06:52 // sminke // Kommentarer (1)

Two favorite lipsticks

Ja, hei ! Nå tenkte jeg at jeg kunne vise mine to favoritt leppestifter. Begge kjøpte jeg her i Spania, og de er driit gode! Personlig synes jeg at leppestifter er bedre enn lipgloss og alt sånn kliss.
Husker en gang at jeg leste at leppestift kunne gi kreft men det tror jeg lite på.

Gio leppestiften kostet kun 2 euro og var en nød leppestift eller ja. Kjøpte den på ale-hop, og for å være så billig så var den sykt god også! Hvorfor kjøpe dyrere når du får like god kvalitet?
Kiko Makeup Milano lepppestiften er mer naturlig da. Det er sånn jeg kan bruke på skolen.  Den er også gaanske god, kostet 10 euro på  Kiko (Kjempefin butikk foressten), men på salg kostet den 3 euro!

Har du sett disse merkene før?

 

10.08.2012 // 09:26 // sminke // Kommentarer (0)

Nails

25.07.2012 // 12:39 // sminke // Kommentarer (2)

Makeover

Kjøpte en gjennomsiktig boks isted på søstrene grene til kun 13,- ! Den var helt gjennomsiktig, men jeg ''dekorerte'' den litt med litt gavepapir!
Jeg gjorde ikke det så jevnt, men jaja! Synes bare på bildene

TYCKS?

 

10.05.2012 // 21:29 // sminke // Kommentarer (2)
hits