Krakow, Polen

Nå har jeg vært i Krakow, og reiser hjem imorgen! Byen er veldig fin enkelte steder, men det er noen kontraster på rike og fattige områder. Shoppingen her er ganske grei også! Alt er halv pris på enmåte. Kjøpte meg New Balance sko til ca450 kr. De er deilige å ha på seg, men da vi var i Auscwitch fikk jeg litt gnagsår fordi vi gikk så mye. Men gikk med skoene i hele dag og fikk ikke noe vondt. 

Som jeg nevnte var jeg i Auscwitch. Det er en gammel konsentrasjonleir fra andre verdenskrig. Det var helt forferdelig å tenke på hva fangene må ha gått igjennom, og det var en spessiell opplevelse å gå i samme fotspor som dem og faktisk stå på steder hvor noe grusomt har skjjedd. Ble sjokkert over alle de grusomme handlingene som ble utført der. Vi hadde en guide som forklarte masse om stedet og hva som skjedde osv. 
En bygning som het Block Nr 11 var en som ikke var endret på i det hele tatt etter krigen. Vi gikk inn og så hvordan de sov, fengselene, kjøkkenet, karantenene, toallettene, steder de ekspreminterte på fanger og bygningen ved siden av var leirens sykehus. 
Det som gjorde mest inntrykk var når vi fikk se flere hauer med barnesko som tyskerene tok fra små barn før de ble fraktet til gasskamre. Uskyldige små barn...huff...Jeg så også små baby sko, like store som feks en musicangel (haha første som slo meg)  som var blitt fratatt...
En lærerrik opplevelse var det....   :)

Imorgen blir det hjem til Bergen, og photoshoot på lørdag. Vi har forresten solgt huset vårt og nå skal vi flytte. Det er litt trist ettersom at jeg har bodd der i 16 år (hele livet). Men samtidig blir det godt å flytte til noe mindre. Grunnen til at vi flytter er alt for god og unødvendig plass og trapper. Gamle folkene blir jo eldre haha så de kan ikke gå opp trapper når de blir eldre, lol. 

 

wooow ble ett langt innlegg

Her er noen bilder, hahaah

Vi har en cupcake butikk hvor vi får en gratis cupcake eller muffins og kaffe/kakao/te gratis hver morgen.

Kjøpte en sykt fin kjole som ikke ser så fin ut på bildet ahahah! Men sitter som ett skudd på og fassongen er annderledes enn på bildet. Men elsker den!

Denne sjokolade butikken er farlig god haha! De lager alt selv av god kvalitet men er litt dyrt. 

En kirkeSpiste lunsj på hardrock cafe idag hvor jeg bestillte en salat som var overraskende god (til å være salat). 

26.02.2014 // 21:48 // reise // Kommentarer (2)

bloggingen

I det siste har jeg ikke giddet å blogge. Ikke fordi jeg ikke har tid, eller har masse å tenke på, men fordi det ikke frister lenger. Kommer ikke til å slette bloggen, men kommer til å blogge når jeg føler for det.

Jeg velger å blogge nå fordi jeg har masse å blogge om. Jeg har nemlig vært i London og jeg har kost meg utrolig masse. Jeg ble så utrolig trist når jeg måtte pakke sakene mine på hotellet, og reise hjem. Jeg kommer definitivt tilbake en dag, forhåpentligvis snart. Klær, mat og transport var utrolig billig.
Det frister så lite å shoppe i norge, fordi det du kjøper ikke verdt prisen. Altså, jeg kjøpte så mye at det ikke var plass i kofferten , så måtte liksom ''late'' som om at jeg glemte en gammel genser, eller et håndkle osvosv.
Merkeklær er også billigere. Jeg liker ikke merkeklær,kjøper det kun om det er fint. Kjenner mange som kjøper ting pga at det er populært, men neitakk! TOMS synes jeg er utrolig fint, så kjøpte ett par til 350,-  . Jeg har vært skeptisk til disse skoene, men sålene inni gjør de så utrolig god å gå i.

03.03.2013 // 21:14 // reise // Kommentarer (3)

Reiseplaner dette halvåret

Heisann! 

Nå sitter jeg her og bare hører regnet utenfor plaske. Bergen altså. Men det gjør ikke noe, fordi jeg skal nemlig reise ganske mye dette halvåret! 
Planene er booket, og nå er det bare å vente til dagene nærmer seg.


I vinterferien, den 25 februar, skal jeg faktisk til London, wiiii!, endelig! Har aldri vært der før, med mindre flyplasser teller. Jeg gleder meg utrolig masse. Skal dit med pappa, så det blir ikke mye shopping, det kan jeg ta en annen gang. Når jeg først er der, så vil jeg ta meg tid til å se på ''attraksjoner'', som Big Ben, Buckingham Palace, Madam tussaud, Oxford Street osvosv.  Det er sånne ting man må ha sett før man dør, hahaha.

lights, fl✿res & l'amour☼daily dose of celebritiesUntitled

I april reiser jeg til OSLOOOO med min kjære kusine og min kule tante. Vi reiser  tirsdag 16 april om kvelden, fordi den 17 april skal vi nemlig på JB KONSERT! Gleder meg så utrolig mye, det er jo alt for lenge til! Vi reiser hjem den 18.apil om kvelden, så kommer på skolen om fredagen. Hhaha fysøren, som jeg kommer til å skryte den dagen. Kommer ikke til å snakke om noe annet! 

The Butterflies GardenThings just don't always happen as planned♥Kino, kos, Kathrine... (Ingeborg Gulla)018 on Flickr - Photo Sharing!

I juni reiser jeg og bestevenninen min, Stine til Alicante, Spania! Derfor det er digg med leilighet der, du kan ta med deg hvem du vil, når det passer deg. Vi reiser 22.juni, dagen etter skoleslutt. Det er hvertfall lenge til så har ikke tenkt igjennom på hva vi skal gjøre, men det går fint, fordi når tiden nærmer seg, popper nok ideene ut.

M E M A A . B L O G G . S E -Alicante | Free RadioDénia - foto - Portal Oficial de Turismo de la Comunitat ValencianaStairs | ¡España: Aquí vengo!

04.02.2013 // 16:50 // reise // Kommentarer (2)
hits