idag

siste dag før avreise og jeg er pakket og klar! Imorgen skal vi landet i Stockholm og kanskje jeg kjøper noe der. De har starbucks så tenker på å kjøpe et glass ! 
Nå klokken ett får jeg besøk av Martin, Karoline, Gabriela og Rakel <3 Alltid like koselig det. Jeg er nødt til å snakke med martin angående konserten, hahaha!

 

når reiser du?

08.07.2012 // 12:23 // planer // Kommentarer (0)

Ferien min PÅ ORDENTLIG

Hei sann! Har hatt mange rotete innlegg om hva jeg skal i spania. Nå tenkte jeg at jeg skal ha et SISTE og  ORDENTLIG innlegg om hvor jeg skal. Skal prøve  å bruke mest bilder enn tekst!

Her er hvor jeg skal :-) Rekkefølgen er egentlig, Benidorm,Alicante også Barcelona, men tenkte meg ikke om da jeg lagde bildet eheh.

 
Her har bestefar hus, et hus som alle bruker og hva jeg kaller det; sommerhuset. Vi drar hit nesten hvert år og koser oss alltid like mye. Vi har privat basseng, tennisbane og 2min unna finner man bar og resturante.

Har ingen bilder av huset, desverre, men har funnet noen da...

 


bassenget og litt av tennisbanen


ikke kommenter antrekket!

Det er ikke huset assa, det er kjøleboden, ahahhah!

I Alicante skal jeg være med Pappa og kanskje en annen, er ikke sikkert. Pappa leier leilighet der nå, for å finne et hus han kan kjøpe selv. Da har jeg bestefar sitt hus og kanskje mitt eget også..eller pappa sitt eget. Men samma det♥
Der skal vi kose oss, og bade siden vi bor 5min fra stranden hvis vi går. HÆÆRLIG. Shopping også, men må spare penger til vi skal til BARCELONA. 
HIHI trykk play

Uansett, heeer skal jeg . Det er her vi skal kose oss, se på turist ting, SHOPPE klær til høsten, kose meg, kose meg og kose meg. Det høres vell ut som om at jeg gleder meg mest til Barcelona, men jeg gleder meg mest til ALT! HELE SPANIA PAKKEN. 
Har søkt på shopping in barcelona og der står det at de har Zara, Cortes Ingles, Chanel, TommyHilfigger, Starbucks osvosv, mange kjente merker og butikker hvertfall!

 


Hvor skal du?

 

03.07.2012 // 19:59 // planer // Kommentarer (0)

Todayyyyy

Hei sann folkens! Idag har dagen gått på å pakke ORDENTLIG til spania den 9.juli! Gleder meg. Skal foressten også til barcelona, yey! 

Har søkt på shopping i barcelona, og fysøren om jeg skal bruke penger, ahhaah! Fant Levis, Chanel, Zara, Lacoste, Only, Tommy Hilfiger, Starbucks, Adolfo Dominguez osv! De kjente butikkene hvertfall. Og ikke minst, så har de  El Corte Ingles , en av de største kjøpesentrene kjedene i verden. Trodde de bare hadde det  i Chile, men nå fant jeg ut at de har senteret nesten overalt! 

Kan ikke vente. 

Ikke minst skal jo jeg være med verdens beste familie i Alicante og Benidrom! Da blir det Terramitica! 

 eheheh. Men ja det er en fornøyelsespark

hva skal du i sommer?

02.07.2012 // 19:18 // planer // Kommentarer (0)

Reisen - langt innlegg

// Se mer fra min andre tur HER

Nå kjenner jeg at jeg gleder meg til å bare reise vekk fra livet i Norge, og bare reise til Spania! haha, er dritt lei været her, stillheten, skolen osv! Den 9.juli reiser jeg vekk! yeah.

Først skal jeg være i Benidorm med familie og kose meg ,bade, nyte livet i solen, og ha det fett, også skal jeg være hos pappa i den nye leiligheten hans i Spania og bade, kose meg, nyte livet og ha det fett mens pappa ser etter hus . 

Poenget er at jeg ser for meg hus med basseng og balkong og et awesome hus, mens pappa vil ha et hus i ødemarken med mange dyr og vekk fra trafikk og bråk. Han er gammeldags også så han vil ikke ha noe fancy heller ;-)

Noe jeg elsker, er også å fly. Det er på en måte som om du chiller i himmelen. Haha på en måte gjør jo du faktisk det. Jeg pleier å høre på musikk mens jeg koser meg med en sandwich eller chips. Sånn box chips. De som reiser ofte vet hva jeg mener . Husker den gangen jeg var på hjem fra chile, aaah! Vi fikk sitter HELT foran i 15 minutter xD Sykt gode plasser med goood beinplass.

 

 

 

 

Anywaaaaaays, gleder meg masse til spania! 
 

20.06.2012 // 17:45 // planer // Kommentarer (0)

Forever and ever together

Hei folkens! Helgens planer er ikke klare enda, tror ikke jeg skal gjøre så mye fordi jeg er desverre litt syk enda, men hvis noen venner er ledige så kan jeg sikkert være med de. 

På prøven som jeg skrev om i siste innlegg så fikk jeg karakter 5- . stolt! Kunne fått bedre men læreren vår hadde tatt sånn at hvis vi svarte feil så trekkes poengene i scoren din. Teit.
Nå håper jeg på 5 på karakterkortet, men jeg tror jeg får 4. Meg og Charlotte må ha 5ere hvis drømmen vår skal bli sann. Kan forklare senere, det er bare en sånn ''IMAGEN'' drøm, hihi.

Har du og en vennine drømmer om å starte en buissnies sammen?


08.06.2012 // 14:22 // planer // Kommentarer (1)
hits