Nye støvler
Som dere ser så er disse skoene allerede brukt godt, hahaha! Kjøpte de i går og de er fra Jean Paul, men du kan kjøpe dem på DNA. De kostet 699, ikke så ille i forhold til de fleste støvler♥
De er utrolig gode og smal i leggen, noe som jeg må ha. Hater sånne store runde støvler. De er behagelige og god å gå i.

Likte dere dem?

29.09.2012 // 19:57 // innkjøp // Kommentarer (0)

Look Back - minner

 


28.09.2012 // 21:22 // fotos // Kommentarer (0)

daglig sminke

Dette innlegget synes jeg så utrolig teit, og skikkelig fjortis men har ikke noe annet å blogge om , og hadde lyst til å ta bilder av noe så da bare ble det dette

 

Det første jeg tar på er dagkrem, noe som jeg nettop har begynnt med. Kjøpte den forgje helg, og på baksiden står det at den passer perfekt under sminke. 
Utstyr: bruker bare hendene her 

Nei, bruker ikke begge to ahahha, men oftest bruker jeg den vanlige foundationen. BB creamen bruker jeg når jeg føler for det rett og slett. Den er god men får så oljete hud av den. Kjøpte den FØR den for oljete hud kom ut, søren ass.
Utstyr: Bruker hendene her også, mistet foundation kosten min :'(
 

Dette er conceleren min som jeg kjøpte i litt for lys farge men ja , bedre enn mørkt hvertfall. Den aner jeg ikke hvor er fra. 
Utstyr: elf conceler brush. Den er utrolig liten så liker best å bruke fingrene men ja.


Sephora puddere kjøpte jeg i spania. Den var sykt billig, den kostet 11.90 euro som er 90 forbanna kroner. GOOGLE det bare søk: 12 euro to NOK . okei da hahah. Men dette er et bra matt pudder som fullfører foundationen bra. Jeg må komme meg til spania og kjøpe en lysere farge fordi denne er for min nydelige brun-sommer hud farge.
Utstyr: Her bruker jeg to koster, Elf Powder Brush og en fra MakeUp Mekka tror jeg. 

Blushen bruker jeg nesten aldri, fordi det er kvelds sminke. Denne jeg har er sykt rød så jeg ser ut som en tomat hvis jeg bruker den i dagslys. Denne er fra H&M og funker ikke så bra, men ja. LØP og KJØP-blushen kaller jeg den.Kjøpte den dagen før konfirmasjonen hahahah
 

Mascara fra Bourjois Paris, Maybellnie, og KikoMakeUpMilano. Bruker ikke alle tre, bare tar den jeg føler for. Mest den med rosa lokk. Kiko er vannfast og den leoparden er litt teit av og till men den funker hvis jeg vil ha WOW faktor på vippene hahahah.
Utstyr: Vel, det kommer med en tilpasset masacara børste, gjør det ikke? ;-) 


Disse leppestiftene er mine baby's. Elsker alle sammen, selv om dem er skikkelig grisete, ahahha. Tre av dem er fra Gio, en fra Mac, en fra Hello Kitty, og en fra Kiko der også. Elsker alle utrolig mye, de er så fine. Jeg føler meg naken uten leppestift faktisk. 
Utstyr: Elf Lip Brush eller fingeren som jeg også kan bruke til å smøre ut.

21.09.2012 // 06:52 // sminke // Kommentarer (1)

Skole tar livet fra meg

haha, har jo nesten ikke hatt innlegg med tekst! jaja her kommer det ett.Grunnen er vell skole og fritid, alle helgene mine har vært opptatt. 

Jeg har på følelsen at denne uken kommer til å bli lang, føler det bare er mandag. åja vent. hahaha! Men den kommer nok til å bli bra, fordi jeg 
går jo i verdens morsomste klasse♥
 Vi skal forresten spare penger til klassetur til utlandet. Håper det blir noe av, og ikke bare en tur til voss. Vi planlegger spania helst, men blir nok vanskelig fordi vi er 18 stk pluss foreldre, også må vi ha hotell, sikkert noe taxi til hotell, penger til aktiviteter og mat. Det er sykt masse penger. 

har ingen bilder akkurat nå

 

17.09.2012 // 18:22 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

ReUpload - Video Games

video:vintage3

 

16.09.2012 // 10:49 // video // Kommentarer (0)

Im crazy and i know it

12.09.2012 // 14:37 // fotos // Kommentarer (0)

Strekk i ryggen, vondt i albuen,feil landing på ankelen

Hei sann folkens !

Jeg er litt skadet jeg hehe, se overskriften.
Det som skjedde var at flinke meg trodde jeg kunne stå på hender uten å skade meg . Jeg klarer jo å stå på hender, det var bare det at jeg landet HARDT på gulvet.

Okei det som skjedde var at jeg sto på hender men beina gikk for langt bak så jeg datt RUNDT akkurat som en stift bare at jeg landet på ryggen med vrikket for, som førte til at albuen ble vridd ....

Flink sant?

Å så sint!!

09.09.2012 // 17:33 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

Splashed nails

synes?

06.09.2012 // 18:03 // negler // Kommentarer (1)

Litt spania bilder

Lenge siden nå, ahaha! har bare postet mobil bilder i det siste, fordi jeg ikke har hatt noe å ta bilder meg. Speilrefleksen var hos mor da jeg var hos far, ehehe!'. Idag har bestejento bursdag, Rakel blir 16 år, helsikke tiden går♥ Gratulerer med dagen! Idag var jeg på besøk hos dem, kjempedigg. alltid masse latter der borte,hahaha!

Fant noen bilder fra spania på pcn , seee


04.09.2012 // 21:16 // fotos // Kommentarer (1)
hits