ukens instagram

29.08.2012 // 21:45 // fotos // Kommentarer (0)

ingen tommel intet liv

hallo fint liv hehhehe . blogglyster er downdowndown og tommelen min er ubruløig. Neglen har knukket på skrått så alt jeg tar på eller gjør gjør vondt. Glemmer alltid at den er knukket , så løfter jeg noe , også bare AUUUU. Så må beskytte den med plaster hahaha

ikke lett å se mennee

29.08.2012 // 21:43 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (1)

Real Fake

Jeg er flink til tegne neser <3

27.08.2012 // 15:53 // Annet // Kommentarer (0)

27.08.2012

God morgning! 

Helgen min har gått alt for fort og kan ikke tro det er mandag igjen. Helgen var super og har hatt det gøy med kusinene mine.

Lørdag så kom de klokken 10 også spiste vi frokost før vi nærmest løp til lagunen, hahaha! Mamma skulle kjøre med engang så jeg måtte sminke meg i bilen og ja. Vi hadde huset for oss selv på kvelden og ja. Vi trenger ikke å gå opp i saken om hva vi gjorde da ;-D HEHEHEHE. Søndag var vell en slurve dag men vi hadde masse latter på slutten av dagen da ;) 

Nå orker jeg ikke skole, det er så kjedelig , klarer ikke å vente til høstferien. Er fristende å droppe ut av skolen, hahaha!

gabiiiii, du skulle tatt bilder  

27.08.2012 // 08:02 // Blogg // Kommentarer (0)

Neste uke kanskje blogg pause

Har nesten ingen bilder som jeg kan poste så får vell lade kameraet og gå ut og knipse. Kanskje jeg kan gmha en photoshoot med venner? Alltid gøy å kle seg og sminke seg og ha the ultimate photoshoot. HEY,ER MAN fjortis så er man fjortis.

Kom på en ting som irriterer meg. Hvorfor er noen fjortiser 12-13 år? Også når dem er 14 klager de på fjortistiden deres? 12-13 er ikke fjotistiiid!!! Dere er bare 1213 år gamle.

Måtte få det ut hihihihi

Mens vi snakker fjortis...

24.08.2012 // 22:47 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

Skole er kjedelig


Nå sitter jeg her på skolen og som vanlig blir det mobiltiiid.

Imorgen sa mamma at vi får besøk men hun vill ikke si hvem, selvom jeg har en mistanke på hvem det kan være. Jaja vi får vell se ;-)

23.08.2012 // 11:36 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

Det er på tide på tide på tide på tide på tide på tide å stå opp

Idag var det første gang jeg virkelig kjente at jeg ikke ville stå opp! Helt forferdelig å stå opp! 

Skoledagen igår gikk greit men var så slitsomt med rendende nese og vondt i halsen, og ja. Men jeg klarer meg, får bare løpe ut hvis jeg må snyte meg. Risiko for annmerkning, OH NO! neida men ja.....
Idag er det eeenda en lang dag, så det suger litt da, men det børr gå fort

 

21.08.2012 // 07:29 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (1)

Fysøren, er sommeren over?!

Dettevar den raskeste sommerferien EVER! Idag er det min første skoledag selv om alle begynte på Torsdag.

Gruer meg skikkelig mye fordi vi har selvfølgelig fått de strengeste , eldre lærerne og ja... Det sier alt.

Vi skal ha tre timer gym men jeg kan dessverre ikke fordi jeg er som sagt forkjølet :-/

20.08.2012 // 07:37 // Annet // Kommentarer (0)

Stå på hender

Haha, okei virker ikke så syk når jeg øver meg på dette her, men ja var sykere i går hvor jeg var sliten og hostet og nesen rant, og ja , dere vil ikke ha detaljer. 
idag er det bare nesen, og halsen begynner å bli bedre, og det er vell et godt tegn til skolestart :-) ? 

Men nå skal dere få se meg som står på hender, haha kjempegøy sant? men neida, har nettop begynnt å øve meg på det Her er forsøket fra dag en, og så langt har jeg kommet:

Klarer ikke å stå i ro, ahahah!

Justin Bieber t-skjorte, 14 euro, spania.

19.08.2012 // 19:04 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

syk

Hei sann!

Nå har det seg sånn at jeg har blitt syk igjen. Sist gang var 10juli, husker det fordi det var første dag i Spania. Føler at jeg blir syk en gang i måneden. Buhuu! Forkjølelse er såååå utrolig irriterende, spessielt på skole. Jeg kommer til å dø på mandag !

19.08.2012 // 12:33 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

Hjemme

Hei sann! Nå er jeg hjemme i Bergen dessverre haha. Ville virkelig ikke hjem, trives så godt i Spania.

Den siste dagen spiste vi frokost på SubWay også gikk vi på en park hvor man måtte ta rulletrapp opp hele fjellet,utrolig kult!
Også gikk vi på noe med BOQITE eller Botiqe ja hvertfall, der hadde de masse smothies og frukt og kjøtt og ja det var veldig fint der.
Så gikk vi på KFC og spiste middag , haha! Vi ville gå et sted som de ikke hadde i Norge.
Om kvelden gikk vi på Starbucks og drakk en frappechino Mocca og bestille en gulrot kake som FYI var dødsgod!

Kjøpte noen ting den dagen men så vil ikke dataen lese minnekort her hjemme så ja.....

Litt av innkjøpet

Bruker mamma sin New ipad som kamera, men bedre en toeren da...... Rart den ikke heter iPad 3 men The New Ipad

17.08.2012 // 16:16 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (2)

Barcelona

Hei sann!

N`er jeg p`hotell pc s`kan ikke laste opp bilder men JEG ELSKER BARCELONA, og fysoren saa mange folk det er her. IGAAr var det hellig dag saa nesten alt var stengt men det var koslige aa see paa GIGANTISKE bygninger. Det er en kirke som heter sangria familia eller noe saann, og den var gigantisk haha!

Vi gikk innom starbucks og drakk en frappechino mocca, og pappa var overaskket over hvor god den var og han likte det veldig godt siden det var saa koselig. han har alltid bare drukket vanlig kaffe :D . Jeg er ikke beskymret for aa finne den igjen, siden har sett 7 starbucks cafeer naa, haha! Idag spiste vi frokost paa SubWay. Vi skulle paa hard rock cafe i gaar men det var saan sykt lang ko for aa komme inn saa jeg gadd ikke....

Neste gang jeg kommer skal jeg vere mer forbredt. De har jo Gucci, Chanel, Guess, Forever 21, Sephora, Victorias secret i egne butikker GIGANTISKE. Mange andre kjente butikker ogsaa. Skal begynne aa spare med ENGANG. hiihi

ingen bilder, torr ikke aa laste opp paa denne

 

16.08.2012 // 11:31 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

I hate the word ''last time''


 

14.08.2012 // 23:03 // fotos // Kommentarer (0)

Ut og ta bilder

Idag er siste dagen her i Alicante, tristtrist! Imorgen tar vi toget opp til barcelona . Gleder meg skikkelig men vil likevel ikke reise fra leiligheten. Den er perfekt liksom! En gang SKAL Rakel ,Gabi, og Stine kommer her. Kanskje mange andre også hahaha!

Nå skal vi på stranden for 2.gang og ta bilder og sånn så da får jeg poste noen av dem her på bloggen. Her er foressten et nytt negledesign :D

14.08.2012 // 20:58 // negler // Kommentarer (0)

Superkul

Vil annbefale en side, SUPERKUL.NO  , hvor du finner serriøst ALT! klikk deg innom og se på salget de har! Sminke, klær, kostymer og mm. Du må ikke kjøpe noe, du kan også drømme hhaha!

 

14.08.2012 // 16:30 // Blogg // Kommentarer (0)

ukens Instagram

12.08.2012 // 19:48 // fotos // Kommentarer (0)

Shopping

Hallo! På fredag var jeg og kjøpte masssee klær ! Bestefar har sagt til meg at jeg burde bruke mer penger i Alicante enn Barcelona siden barcelona er en turist by og da er alt dyrere. 
Brukte ca 700 kr og sparte 300 til Barce, sånn at jeg kan kjøpe meg en fin høstjakke eller sminke fra Sephora, verdens beste butikk! FORELSKET. På Zara fant jeg en syyykt fin høstvest, aah digget den. Men jeg sa til meg selv BE STRONG! 
...og jeg angrer på at jeg ikke kjøpte den. Skal finne den i barcelona. ÆÆÆ 

Forresten, i går så bestillte vi en pizza på døren, noe som jeg faktisk aldri har gjort før, hahah! Jeg var jo helt spretten, og glad. Siden det var vår siste lørdag her i spania, så ja. 
Vil ikke hjeeem. Vil ikke på skolen heller...

 


Gleder du deg til skolestart?

 

 

12.08.2012 // 11:23 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (1)

svampebob

hva synes du om min nye slaske t-skjorteee? <3

10.08.2012 // 10:23 // Mote // Kommentarer (2)

Two favorite lipsticks

Ja, hei ! Nå tenkte jeg at jeg kunne vise mine to favoritt leppestifter. Begge kjøpte jeg her i Spania, og de er driit gode! Personlig synes jeg at leppestifter er bedre enn lipgloss og alt sånn kliss.
Husker en gang at jeg leste at leppestift kunne gi kreft men det tror jeg lite på.

Gio leppestiften kostet kun 2 euro og var en nød leppestift eller ja. Kjøpte den på ale-hop, og for å være så billig så var den sykt god også! Hvorfor kjøpe dyrere når du får like god kvalitet?
Kiko Makeup Milano lepppestiften er mer naturlig da. Det er sånn jeg kan bruke på skolen.  Den er også gaanske god, kostet 10 euro på  Kiko (Kjempefin butikk foressten), men på salg kostet den 3 euro!

Har du sett disse merkene før?

 

10.08.2012 // 09:26 // sminke // Kommentarer (0)

Idag

Hei sann! 

Idag har det vært opp til 40 grader, helsikke det e varmt det! Høres ikke så varmt ut, men fysøren! Det verste er at jeg ikke har badet i dag heller, haha! Men uansett, var på marked i dag og kjøpte meg en ny t-skjorte med svampebob på ,h hiihihi hihi ! Kjøpte også to nye neglelakker, en svart og en gul, og kjøpte en morsom t-skjorte til joakim.

Imorgen skal jeg på claire's og kjøpe gaver siden det er sånn 5 ting for 5 euro tilbud, så da kjøper jeg masse fint der også er jeg ferdig med gavene. Må alltid kjøpe noe til venninene mine . I år blir det nok bare til Rakel og Gabi, Stine og Charlotte, og Joakim. Muligens en bursdagsgave til Maria! 
09.08.2012 // 19:19 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (3)

Diggdiggettidigg

Halloen ja

Idag var det enda en dag på stranden, og ja det blåste fortsatt mye . Det var gult flagg men akkurat der vi satt, så tok de opp et lite rødt flagg i sanden og sa ''Her er det mye strøm, helst ikke bad innenfor disse to små røde flaggene'' Men nesten alle badet der da, inkludert oss, hahaha! Så lenge vi ikke går så langt uti. Det var jo syykt stressende også, fordi du må konsentrere deg om å holde deg i live, ahhah! Neida, men ja du må passe deg ;-)

IMorgen skal vi kanskje til byen siden jeg fant en ''billig'' butikk og der skal jeg kjøpe litt sommer gaver og sånn og KANSKJE en premie slik at jeg kan ha en konkuranse på bloggen ;-) 

 

Btw samlet litt sand i en flaske i dag , slik at jeg får skrapt vekk døde hudceller og få mykere hender. Man blir brunere også, haha! føler jeg har masse om brunhet på bloggen. jaja, my blog. Tar kanskje med til Norge. Tenk om jeg blir stoppet , hihi! Billigere enn å kjøpe peeling produkter, når sand faktisk funker like bra
 

08.08.2012 // 17:02 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

Just like a wave, you drove away

Hei folkens! 

Igår var det rødt flagg på stranden og sterk strøm, så meg og pappa fløt jo avgårde , hahah ! Men heldigvis var det masse livvakter som følgte med . 
For å ikke snakke om sanden, haha! Sanden blåste jo overalt så du kunne nesten ikke se noe. Det var derfor vi ikke orket å sole oss, og bare være i vannet.
Det skal være sånn i tre dager, så vi får vel holde oss til bassenget! :D

Senere på dagen kjøpte jeg meg en ny t-skjorte med Storbritania flagget på og en svart hvit gammeldags mikkemus over. Digger den! Kjøpte også negleutstyr og to nye neglelakker .

 Har du noen sinne badet med rødt flagg? HAHAH, høres så dramatisk ut

08.08.2012 // 09:15 // fotos // Kommentarer (3)

Lips, Eyes, Face....
07.08.2012 // 16:51 // fotos // Kommentarer (2)

Negle utstyr

Neglelakk fjerner
Neglefil
NegleLommeBok (?) Utsyr (...mangler litt innhold, har rotet litt bort)
Negleglitter
Neglepirkere
Neglelim 


Nye neglelakker

Elsker negler i det siste, og har vurdert å begynne på Tone Lise Akademiet for å bli tusen ganger bedre. Man trenger kun 10 år grunnskole og 30.000 kr hahaha! Men ja, kanskje. 

 

07.08.2012 // 15:41 // negler // Kommentarer (3)

If you can't do your makeup right, you're born to do your nails right
07.08.2012 // 15:31 // fotos // Kommentarer (2)

CyberBully

Har du tid til å se en film eller? Se denne filmen som handler om nettmobbing. Sett deg tid og sett deg end til å se denne filmen, Annbefales. Det er en film som trendes og de fleste har sett den, og det er jo en god ting. 
Jeg har sett denne, og jeg er ikke alene med at jeg gråt, hahah! Helsikke, for en trist film. Mange sa jeg måtte se den, at de gråt, at den er sykt trsit osv. Griner ikke av filmer men her gjorde jeg.

  

06.08.2012 // 22:51 // video // Kommentarer (0)

Its always a good time!

05.08.2012 // 09:24 // fotos // Kommentarer (2)

web cam bilder

Sorry folkens men orker ikke å ta bilder nå, siden det er sikkert 35 grader , uten vind, så jeg koker helt og er helt slapp etter en dag på senteret! 

Idag har jeg vært flink og brukt under 20 euro! Kjøpte et par sko, en ny leppestift, en ny neglelakk, og negleutstyr. Pappa kjøpte sko og bikini til meg , hihi <3
Tok bilder av tingene med webben , sorry

ganske kleint da, med meg i bakgrunnen, men sånn går det. Har forrestten glemt innlegget om det jeg kjøpte sist gang, men som sagt så blir en en STOR innkjøps video etter spania, og den blir nok lang i år , hahahaha

Skinnsko til høst fra h&m , før 19 euro nå bare 7euro! Elsker dem, de er helt nydelige på! 

Sko fra Arian, før 19 euro de også, nå 10 euro. Disse kjøpte pappa til meg

Negle utstyr fra Ale-Hop til 5 euro! Aner ikke hva alt er til men ja, finner det nok ut! 

Neglelakk fra Kiko til førpris 7 euro, nå 1.50 

Leppestift til før 10 euro, nå til 2 euro

Den er sånn naturlig.

Forresten Kiko er en butikk som er ganske populær i utlandet, ikke i Norge. Så den i Chile men jeg trodde det ikke var så mye og sykt dyrt siden det så så fancy ut, men nå hadde de sånn BIG SUMMER SALE, og da hadde jeg lyst å kjøpe alt , men TENKER PÅ BARCELONA! 

f-a-n-c-y

Synes?

 

03.08.2012 // 18:30 // innkjøp // Kommentarer (4)
hits