29.06.2012

Hey folkens! Har vært ganske opptatt i det siste så har ikke blogget, mehehe! Akkuratt nå står rakel og gabriela bak meg og danser til I BELIEVE I CAN FLY...og nå datt gabriella.

Vi har vært på lagunen, ute, lagd smørkrem til en sånn awesome kake, grillet med familie og venner osv! AND CHILLET! Nå skal vi til byen på brannfest som begynner klokken 15 på torgallmeningen, det er gratis for alle! Det er bare for å få spillerene sitt humør opp til kampen i morgen! 
29.06.2012 // 12:50 // fotos // Kommentarer (1)

Pakket

Nå har jeg ''prøve'' pakket klærene til Spania for å se hvor mye jeg har plass til. Og jeg må to kofferter med meg. Det som skjer er at jeg tenker for mye. Hva om jeg fryser? Tar med en genser eller to. Hva om bikinien rakner eller lukter saltvann når jeg skal ned i bassenget? Tar med 5 bikinier  (det gjør jeg faktisk). Hva om shortsen blir skitten? Tar med tre. 

Sånn tror jeg de fleste er! Fant forressten en video av JennaMarbels, favoritt youtube kanalen min, om hvordan jenter pakker kofferten. LER MEG IHJEEEL

 

 

25.06.2012 // 18:17 // video // Kommentarer (0)

Want's

 

 

25.06.2012 // 12:41 // Wants // Kommentarer (2)

Regnbue


Idag var det kjemperart lys ute. Har sett det før og det er sånn oransje ish! Elsker det ♥ 
Jeg blogger mer imorgen okey? Nå er klokken 22:55 så orker ikke så mye mer nå hahahaha! Har hvertfall hatt en fiinfin helg !

 

Poser under øynene? nope. Sminket meg crazy? Yup. Ideen? Spøkelse. Funket det? nope

24.06.2012 // 22:56 // fotos // Kommentarer (0)

PHOTOSHOT

Tok masse bilder med Stine isteed og har prøvd å redigere dem! 

 

 

21.06.2012 // 22:27 // fotos // Kommentarer (0)

Se hva jeg fant!

Fant noen briller fra spania i fjord! OMG! Tror jeg IKKE brukte noen steder bortsett fra inne i huset. Jeg husker jeg bare skulle ha de får å være kul siden alle hadde de. De er jo helt forferdelige! Sykt fjortiz også!

fyyy så styggt! øynene mine blir jo heeelt sprengt!

har du hatt slike?

21.06.2012 // 15:16 // Mote // Kommentarer (1)

GIF

 

Image and video hosting by TinyPic

 

21.06.2012 // 15:05 // GIF // Kommentarer (0)

VIDEOBLOGG - helgen

Var som sagt med kusinene mine i helgen. GABI, du ville ikke bli filmet! fant ikke NOE av deg! ^^

Bedre kvalitet? Ta på full skjerm , høyere kvalitet og hodetelefoner <3

 

20.06.2012 // 21:16 // video // Kommentarer (1)

Reisen - langt innlegg

// Se mer fra min andre tur HER

Nå kjenner jeg at jeg gleder meg til å bare reise vekk fra livet i Norge, og bare reise til Spania! haha, er dritt lei været her, stillheten, skolen osv! Den 9.juli reiser jeg vekk! yeah.

Først skal jeg være i Benidorm med familie og kose meg ,bade, nyte livet i solen, og ha det fett, også skal jeg være hos pappa i den nye leiligheten hans i Spania og bade, kose meg, nyte livet og ha det fett mens pappa ser etter hus . 

Poenget er at jeg ser for meg hus med basseng og balkong og et awesome hus, mens pappa vil ha et hus i ødemarken med mange dyr og vekk fra trafikk og bråk. Han er gammeldags også så han vil ikke ha noe fancy heller ;-)

Noe jeg elsker, er også å fly. Det er på en måte som om du chiller i himmelen. Haha på en måte gjør jo du faktisk det. Jeg pleier å høre på musikk mens jeg koser meg med en sandwich eller chips. Sånn box chips. De som reiser ofte vet hva jeg mener . Husker den gangen jeg var på hjem fra chile, aaah! Vi fikk sitter HELT foran i 15 minutter xD Sykt gode plasser med goood beinplass.

 

 

 

 

Anywaaaaaays, gleder meg masse til spania! 
 

20.06.2012 // 17:45 // planer // Kommentarer (0)

Mobil redigert

19.06.2012 // 07:19 // fotos // Kommentarer (0)

this weekend

På fredag fikk jeg overaskelses besøk fra Maria! Hun var bestevenninen min fra barneskolen, merket at jeg hadde savnet henne så sykt! vi har liksom samme interesser og samme stil osv, elsker henne, var med henne 24/7 før vi begynte på ungdomskolen. 

Rakel kom senere, og på lørdag dro vi til byen. Planen var å shoppe litt i byen og åsane men vi endte opp i byen og plagde en One Direction parade xD Vi gikk også opp til broren min og spiset supper :3
Gabriela kom forestten også på lørdagen og møtte oss i byen. 

Vi har filmet masse og forhåpentligvis så skal jeg mikse alle til en fin koselig video :-) 

Bildeopplastningen vil ikke funke! kan ikke noe for det soorrry

 


17.06.2012 // 22:29 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

love and peace

tidlig om morgningen <3

17.06.2012 // 10:26 // fotos // Kommentarer (0)

not for my blog

 

16.06.2012 // 21:15 // fotos // Kommentarer (0)

Skifter design

Hvis det er masse rart med bloggen så er det fordi jeg skifter design! 

 

14.06.2012 // 15:06 // Blogg // Kommentarer (0)

hola

idag var det ingenting å gjøre på skolen , bortsett fra spansk i siste time. vi så kautokenio opprøre for 4.gang i klassen i 2 timer, også skulle vi ha musikk, men der fikk vi vikar så hun foreslo at vi også skulle se film i de timene. men luckly så virket ikke projektoren, så vi hadde musikk quiz i 2 timer igjen......nok om skolen.

Imorgen er det klasse sommer avsluttning, og nesten ingen kommer siden mange skal på kamp,og mange ikke gidder. Men alle jentene kommer da, så kanskje det blir en G.N.O? Men vi er bare 6 jenter xD

tatt bilder men pcen min har ikke minnekort leser.....


 

13.06.2012 // 20:50 // Annet // Kommentarer (0)

Starbucks Frappuccino - Uke 2

 

Hvor mange smaksvarianter har StarbucksFrappuccino-serien?

Den har tre smaker, vanilla, coffee, og mocca!

 

starbucksvinn
13.06.2012 // 16:19 // Blogg // Kommentarer (0)
Stikkord: starbucksvinn

Huset

Yoyo, imorgen kommer fotografen får å ta bilder av huset! Pappa har kjøpt inn masse nye greier til huset . Det ble kjempefint! Men mobilkameraet suger så er ikke lett å se. Kanskje jeg tar bedre bilder senere men ikke nå

Fotografen sa at rommet måtte vises at det var barnerom så vi måtte få rommet til å ligne ett barnerom. Så vi tok på et farge laken og en didell dukke XD .

10.06.2012 // 20:42 // fotos // Kommentarer (1)

Sunshine

Idag var det faktisk vært en ganske fin dag i Bergen! varmt også! 

Klokken halv ett turet jeg bort til Charlotte, fordi vi hadde planlagt å trikse og øve på turngreier på trampolinen hennes! Kjempegøy! Vi prøvde alle slags cheer stunts osv. Den vi slet mest med var den når du sal snurre på vei ned fra et stunt. Ellers klarte vi en basket toss ish lignende sak bare at hendene og føttene går på en måte rett fram og ikke ut til siden . 

Vi ville stunte også men det er ikke så lett med bare to personer :P alt vi gjorde da var L-STAND også kom det en 9åring som var lett og vi prøvde en dobbel lår stand. Vi prøvde ''prep'' men fant ut at vi måtte ha en bak. ellers var det umulig.
10.06.2012 // 19:52 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

Blått

Hvis jeg skal dipdye håret, så blir det blått ! haha, crazy vet, men det går vekk i dusjen og kommer ikke til å bruke det på skolen. Denne fargen jeg har nå, det var en sånn gammel farge jeg fant, så iløpet av neste uke eller helg, så skal jeg kjøpe spray med farge. gleder meg! Må få en vennine til å gjøre det for meg :P

Ønsk meg lykketil!

09.06.2012 // 18:07 // Blogg // Kommentarer (0)

HVOR FÅR MAN KJØPT HÅRSPRAY MED FARGE?

Noen som vet hvor man får kjøpt hårspray med farge i butikker? ikke internett liksom?

Før kostet det 5 kr på nille, haha meg og kusinene mine kjøpte tre hver. Men det vaar leeenge siden :P

 

09.06.2012 // 15:25 // Spørsmål // Kommentarer (13)

Forever and ever together

Hei folkens! Helgens planer er ikke klare enda, tror ikke jeg skal gjøre så mye fordi jeg er desverre litt syk enda, men hvis noen venner er ledige så kan jeg sikkert være med de. 

På prøven som jeg skrev om i siste innlegg så fikk jeg karakter 5- . stolt! Kunne fått bedre men læreren vår hadde tatt sånn at hvis vi svarte feil så trekkes poengene i scoren din. Teit.
Nå håper jeg på 5 på karakterkortet, men jeg tror jeg får 4. Meg og Charlotte må ha 5ere hvis drømmen vår skal bli sann. Kan forklare senere, det er bare en sånn ''IMAGEN'' drøm, hihi.

Har du og en vennine drømmer om å starte en buissnies sammen?


08.06.2012 // 14:22 // planer // Kommentarer (1)

gingerpower

hihi, vurderer å farge håret mitt orange. Det var jo stilig! Passet min ''hudfarge'' også, lol. Skal spørre senere faktisk!
Men neida jeg bare kødder, hahaha! Never!

Imorgen skal jeg på skolen og møte opp til første time fordi vi har sånn derre ''ultimate food test'' . Mat&helse prøve med andre ord. Det er den som skal avgjøre ALT! :O okei, dramatisk.

Ellers så stikker jeg hjem etter prøven fordi som dere fleste vet så er jeg sicksicketysick .Så er ikke vits å være der i to timer og fokusere på å snyte seg for å så sitte stille i en svømmehal fordi du ikke kan ha svømming fordi du er forkjølet. 

elsker du livet?

07.06.2012 // 20:55 // hår // Kommentarer (0)

Syk

Okey , skoledagen i dag gikk ikke så bra! Tror grunnen til at jeg dro på skolen var fordi jeg ville se alle igjen, haha! Elsker klassen <3 men uansett, imorgen skal jeg ikke på skolen. Kanskje jeg får øvd til matoghelse prøven også

Har dere foressten hørt de nye sangene til Justin Bieber? Elsker alle som har kommet ut hittil.

06.06.2012 // 23:23 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (2)

Dip dye?

Husket i 7klasse så ville jeg alltid tuppere håret.  Jeg failet utrolig mye , fordi når jeg mente tuppere, så trodde jeg det betydde å farge tuppene på håret ditt. Men det var jo det tydligvis ikke. 

Sophieelise har blogget om dip dye og da bare ''åja shit jeg har tatt feil alle disse årene''. Men har jo på en måte visst det hele tiden siden på gamle videoblogger fra foreksempel Voe, så tupperer jo hun alltid, uten at jeg har tenkt over det. Hvor dum kan jeg bli?

Men uansett, har vurdert å dip dyee håret mitt siden 7.klasse uten å ha visst om det.  

Tumblr_ll4hjmiyjy1qdm1f6o1_400_large

Tumblr_m0drxz1gqh1qixwrro1_500_large

Tumblr_lwn8385md31r8y0rto1_400_large

Ja, det virker CRAZYYY men som alle fjortizer sier for tiden; YOLO

Skal du dip dyee håret ditt? 

06.06.2012 // 15:15 // hår // Kommentarer (2)

Båttur bilder del 1

Heiia folkens. 

igår så ringte Martin og sa han hadde vunnet billetter til en båt som heter Statsraad lehmkuhl! Den båten har vært verden rundt ! men desverre så kunne ikke han og kjæresten dra siden begge var syke så da ga de billettene til meg og mamma! tuusen takk!
 

06.06.2012 // 14:38 // fotos // Kommentarer (0)

Spørsmålsrunde

Hey! 

For å få bloggen i gir, så tenkte jeg at jeg kunne ha en spørrerunde. Skal prøve å svare på alle spørsmålene. Det blir svar på video, selvom det er suuperkleint!
Bare spør i vei :))

 

 

05.06.2012 // 11:49 // Spørsmål // Kommentarer (8)

Sminkevideo

FØR DU SER: Dette er en video som jeg ikke har brukt så mye tid på , så ja. Det er to fails der, den ene er at rushen jeg tok på det ene kinnet ble jo helt på tryne, pluss når jeg tar mascaraen på så ser fjeset mitt rart ut. Men nå skal ikke jeg ramse opp alle feilene, så værsågod!

 

 

05.06.2012 // 08:44 // video // Kommentarer (0)

ehehe

Lol sovnet når jeg la fra meg mobilen etter ''nattbloggingen''. Så ble ingen døgning på meg

04.06.2012 // 11:22 // Annet // Kommentarer (0)

Nattblogging

Yoho sitter her og ''nattblogger''. Har ikke noe bedre å gjøre på. Får ikke sove pga halsen. Ikke tygg på minttyggis , det blir verre. På meg funker alltid sånn frukt tyggis mot hals, men jeg har nå funnet ut at mint går ikke.
Har looket rundt på internett osv. Gøyt liv hæ? Haha. Imorgen skal jeg opp 7 uansett så kan likegodt lonedøgne.

Slenger inn et bilde

04.06.2012 // 01:18 // Blogg // Kommentarer (0)

Pause

bloggpause

02.06.2012 // 22:39 // Blogg // Kommentarer (0)

Øyebetennelse

Har fått øyebetennelse. Var rød på øyet i hele går og våknet klokken to i natt med masse ekkelt rundt øye og når jeg våknet var øyet hpvnet opp. Butbut, det går over

02.06.2012 // 11:53 // Annet // Kommentarer (0)
hits