Polyvore

Country cowgirl

 

Untitled #6

 

Untitled #7

Hei! Tenkte jeg kunne vise dere denne siden, hvor man kan lage egne fashion collages. Elsker denne siden, fordi de har nesten alt du trenger for å lage et perfekt outfit. Disse tre er kun eksempler jeg lagde fort for å vise dere. Elsker siden allerede! 

30.03.2013 // 22:51 // Mote // Kommentarer (3)

Test

Random bilde

24.03.2013 // 15:10 // Annet // Kommentarer (0)

bloggingen

I det siste har jeg ikke giddet å blogge. Ikke fordi jeg ikke har tid, eller har masse å tenke på, men fordi det ikke frister lenger. Kommer ikke til å slette bloggen, men kommer til å blogge når jeg føler for det.

Jeg velger å blogge nå fordi jeg har masse å blogge om. Jeg har nemlig vært i London og jeg har kost meg utrolig masse. Jeg ble så utrolig trist når jeg måtte pakke sakene mine på hotellet, og reise hjem. Jeg kommer definitivt tilbake en dag, forhåpentligvis snart. Klær, mat og transport var utrolig billig.
Det frister så lite å shoppe i norge, fordi det du kjøper ikke verdt prisen. Altså, jeg kjøpte så mye at det ikke var plass i kofferten , så måtte liksom ''late'' som om at jeg glemte en gammel genser, eller et håndkle osvosv.
Merkeklær er også billigere. Jeg liker ikke merkeklær,kjøper det kun om det er fint. Kjenner mange som kjøper ting pga at det er populært, men neitakk! TOMS synes jeg er utrolig fint, så kjøpte ett par til 350,-  . Jeg har vært skeptisk til disse skoene, men sålene inni gjør de så utrolig god å gå i.

03.03.2013 // 21:14 // reise // Kommentarer (3)
hits