day 7- et bilde som får deg til å le

Åherregud, vet ikke om det er et bilde som jeg selv har tatt, men her er mange bilder som får meg til å le!

Dmotivators, just for fun! Enjoy and share.

okei, fant ikke så mange hahhahahahah

04.02.2013 // 17:02 // Challenge // Kommentarer (0)

Reiseplaner dette halvåret

Heisann! 

Nå sitter jeg her og bare hører regnet utenfor plaske. Bergen altså. Men det gjør ikke noe, fordi jeg skal nemlig reise ganske mye dette halvåret! 
Planene er booket, og nå er det bare å vente til dagene nærmer seg.


I vinterferien, den 25 februar, skal jeg faktisk til London, wiiii!, endelig! Har aldri vært der før, med mindre flyplasser teller. Jeg gleder meg utrolig masse. Skal dit med pappa, så det blir ikke mye shopping, det kan jeg ta en annen gang. Når jeg først er der, så vil jeg ta meg tid til å se på ''attraksjoner'', som Big Ben, Buckingham Palace, Madam tussaud, Oxford Street osvosv.  Det er sånne ting man må ha sett før man dør, hahaha.

lights, fl✿res & l'amour☼daily dose of celebritiesUntitled

I april reiser jeg til OSLOOOO med min kjære kusine og min kule tante. Vi reiser  tirsdag 16 april om kvelden, fordi den 17 april skal vi nemlig på JB KONSERT! Gleder meg så utrolig mye, det er jo alt for lenge til! Vi reiser hjem den 18.apil om kvelden, så kommer på skolen om fredagen. Hhaha fysøren, som jeg kommer til å skryte den dagen. Kommer ikke til å snakke om noe annet! 

The Butterflies GardenThings just don't always happen as planned♥Kino, kos, Kathrine... (Ingeborg Gulla)018 on Flickr - Photo Sharing!

I juni reiser jeg og bestevenninen min, Stine til Alicante, Spania! Derfor det er digg med leilighet der, du kan ta med deg hvem du vil, når det passer deg. Vi reiser 22.juni, dagen etter skoleslutt. Det er hvertfall lenge til så har ikke tenkt igjennom på hva vi skal gjøre, men det går fint, fordi når tiden nærmer seg, popper nok ideene ut.

M E M A A . B L O G G . S E -Alicante | Free RadioDénia - foto - Portal Oficial de Turismo de la Comunitat ValencianaStairs | ¡España: Aquí vengo!

04.02.2013 // 16:50 // reise // Kommentarer (2)

Day 6 - Et bilde av deg selv for to år siden

Hoppet over 5 fordi jeg så ikke at jeg skulle ta bilder en hel dag før på kvelden.

Jaha, okei. Da får jeg vell skjekke facebook. Ligger alltid gamle bilder der.


 

Ja, dere ser vell hvem som er meg, og forandringer fryder. Jeg hadde pannelugg for to år siden, og kort hår. Husker den genseren var min favoritt, omg hahah. Skoene har jeg fortsatt ,ahahahha! BAre mer slitt og mer skitten. Har ikke hjerte til å kaste sko...

04.02.2013 // 15:44 // Challenge // Kommentarer (0)

Day 4 - En film du elsker

Hallo! Failet med challengen allerede


Men ja, jeg kan hvertfall fortsette, og kan prøve å lage mange på engang og sette på tidspublisering.

Back to the point of this innlegg, Dag 4-en film du elsker:

Wild Child med Emma Roberts. Det er en typsik chick flick film, så hvis du er glad i jentefilmer, så er vell dette den for deg.
Kort oppsumering av filmen :Poppy bor i LA og lever det perfekte liv, men så blir faren lei av hennes oppførsel og bestemmer seg for å sende henne på kostskole i England. Der er det lenger ikke luksus, og hun lider, hahah. Hun må liksom venne seg til et strengt liv. 

Annbefales! Trailer her:

 

03.02.2013 // 15:44 // Challenge // Kommentarer (0)
hits