hopp i havet = feber

Hallo

I går tok jeg den kjente ''Hopp i havet'' utfordringen. Vil ikke anbefale det fordi jeg fikk feber samme kvelden, haha! Det verste var vel at vi begynte å filme også hoppet jeg, også stoppet den akkurat å filme...iphonen var søren meg tom for lagringsplass...fysøren, tenkte jeg. Måtte vel uti igjen da.

Jeg er bedre i dag. En god søvn hjelper alltid.

Ellers går alt fint med meg, har vært i ett ganske godt og positivt humør de siste ukene. Jeg gleder meg veldig til sommer og kanskje forhåpentligvis streik, hhahaha! 

ingenbilderdennegangen

 

07.05.2014 // 20:27 // ikke blogg // Kommentarer (0)

Instagram

Instagram er noe jeg var svært aktiv med fra den dagen det kom ut. Jeg har over 500 bilder, og de meste er fra 2012 haha!  Nå poster jeg kanskje en gang i måneden haha. Men i det siste har jeg prøvd å være aktiv siden det er så gøy å gå tilbake til bildene som jeg la ut i 2012. 

Bilder fra denne tiden ifjord, hahahha; 

Skitur i tiende klasse!!

På veg til sogndal, ååhhrr husker det så godt!

LONDON <3

 

19.02.2014 // 20:07 // ikke blogg // Kommentarer (0)

Wow

Hahaha, okei.

Nå har jeg sett igjennom hele bloggen fra 2012 til siste innlegg. Herreguuud så kleint! hahaha ler meg ihjel. Noen innlegg er så gode med flotte bilder, mens andre er så rare og jaaa.
Men jeg angrer ikke på å ha blogget, fordi alt jeg har blogget om fikk meg bare til å huske alle de gode minnene jeg har hatt!

Derfor vil jeg på en måte blogge, men på en måte ikke. Jeg føler det er rart å skrive om hverdag og livet på en nettside. Men vil jo ha ett sted å skrive ned alle minnene mine og ett sted jeg kan poste bilder sånn at jeg ikke mister bilder. Burde jeg begynne? 
07.02.2014 // 10:18 // ikke blogg // Kommentarer (1)
hits