Travel

Jeg kjenner at juni har allerede blitt en travel måned, og det er jo bare 8 juni? Jeg har skrevet ned alle planene jeg har framover på notatene på Iphonen og vet dere hva? Jeg har seriøst noe å gjøre hver eneste dag frem til sommer. Heldigvis er dette koselige og sosiale ting. Selv om det blir en stappet og travel måned, blir det koselig! 

En ting på listen var jobb i dag, dessverre. Haha, jeg jobber i kafeen på Akvariet. Det er ganske greit egentlig! 

Ellers har jeg bare vært med venner, vært på jobb, skole osv! Jeg har shoppet ganske masse til Spania i sommer, må jo se bra ut hahaha! 

Hahaha en ting til. Jeg har bestemt meg får å lære fingerspill på gitar. Jeg kan alle akkorder og kan spille masse sanger med forskjellige rytmer og tempo. Men nå vil jeg lære fingerspill. Jeg holder på å lære meg Never Grow Up av Taylor Swift. Elsker den sangen! Har forresten ikke gått på noe gitarkurs eller pianokurs (kan spille piano også hahaha), men har lært meg alt selv TAKKET være internett (love you). 

Fant forresten kameraet og blitsen hahaha! Jeg har vel egentlig ikke giddet å lete etter det, men ja.


Fikk forresten besøk av brødre og forlover til min bror i dag! Og Blanca, verdens herligste hund! 
 

08.06.2014 // 21:04 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (1)

Første helgen uten planer

 
 
 
Hallo!
 
Denne helgen er jeg fri for planer fordi jeg ikke har orket noe haha! De siste helgene har vært så travle og fulle at jeg vil bruke lørdagen på å slappe av og se på Pretty Little Liars ♥ Skulle egentlig til sentrum for å handle litt vår/sommer klær men orket rett og slett ikke å kle på meg eller sminke meg hahah.
 
Ellers gleder jeg meg til Spania i påskeferien :D
 

 
15.03.2014 // 14:35 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (1)

Elvis is my daddy, Marilyn is my mother, jesus is my bestest friend

Bitch, please.Anthropologically SpeakingUNEMOTIONAL ◄sofiesfotos -

hahaha random overskrift, inspirert av en sangtekst.

Bursdagsfesten på lørdag gikk strålende. Koste meg veldig med de beste folka! Etter at folk hadde gått hjem, så gikk meg og Stine ut, og akte. HAHAH første aketuren var himmelsk. Jeg gikk inn 00:30, og merket at jeg ikke var trøtt i det hele tatt. 
Gleder meg til skole imorgen, høres UTROLIG rart ut. Neste helg skal jeg prøve å handle litt julegaver, mangler bare gaver  pappa, og litt flere ting til brødrene mine. Kanskje jeg tar det på onsdaf, vet ikke helt. Er likegreit å gå på bussen rett etter skolen og bli ferdig med det. 

 

 

09.12.2012 // 21:31 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (1)

Syk

04.12.2012 // 18:02 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (1)

Panorama test - iPhone

hohoho, denne uken har jeg fått broren min sin gamle iPhone 4s og er ganske fornøyd egentlig♥ Hadde samsung galaxy s2, som mange påstår er bedre. Ja den er bedre men iPhone har jo masse kule apps som jeg ikke finner på android osv.

Denne uken har jeg blitt forkjøet, så jeg var ikke på skolen på tirsdag, men gikk idag siden det var sånn utdanningsmesse så det kunne vært litt greit å vite hva jeg kan bli osv. Men fant jo ut etterhvert at det ikke var så lurt ettersom at jeg følte meg HELT elendig HELE dagen. Orket ikke å syte over det heller, hahahah! 

slenger inn noen bilder fra i dag

 
24.10.2012 // 17:21 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

15.10.2012

Heisann! Da var høstferien over for i år. Den uken har gått alt for fort, trenger mer søvn. HAHAHA. 

Vi begynte jo dagen med tre timer gym, hvor vi gjorde håndball øvelser. Kjempegøy, neida. Var for det meste kasting og sentring. 
Idag er planene LEKSER,LEKSER OG LEKSER. Skal prøve å gjøre så mye som mulig slik at jeg for mindre denne uken.

Gleder meg til juleferien nå, men vi må først på skolen i 66/67 dager til. OMG! Er det så lenge til neste ferie? HERREGUD!

 

Okei, kan ikke tro at jeg poster dette bildet, men ja. Meg og Charlotte øver oss på cheer øvelser på trampolinen hennes, noe som er kjempegøy fordi vi ser jo helt dumme ut. Men siden det er vinter og høst, er det jo iskaldt å hoppe ute, så jeg fortsetter hjemme. På bildet dere ser, så er meningen med landingen å strekke seg helt ut og bak med hendene ETTER du har tatt ''toe touch'' , OGSÅ lande.

Liker dere å hoppe på trampoline?

15.10.2012 // 16:59 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (2)

ShoutOut : weacrazycupcakes.blogg.no

Hello! tenkte jeg kunne skrive om en aktiv blogg som skrives av to venniner av meg, Ronja og Lise. De er ganske aktive, og poster alt fra sminke, videoer, hverdag ++++. 

De er fra Bergen selvfølgelig, så ta en titt innom HER

_____

Imorgen er det siste skoledag før ferien, ENDELIIIIG! Det er så utrolig digg med ferie, kan ikke sette ord på hvor mye jeg gleder meg! Jeg har merket denne uken at jeg har vært utroolig sliten av lekser og prøver osv. Skal bli godt med litt fri. 

 

 

04.10.2012 // 20:41 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

Nedtellinger

Heija!

Har funnet ut at jeg har masse nedtellinger på mobilen min, siden det er så mye jeg gleder meg til nå! Tror det var rundt 83 dager til jul, 2 dager til høstferie og 196 dager til justin bieber konserten. Gleder meg så utrolig mye til alt det der, men jeg prøver ikke å tenke så mye på konserten siden det er så utrolig lenge til. 
Høstferien derimot, kommer jo aaldri. Denne uken har gått så sakte. Jeg har tenkt i hele dag at det er Fredag i morgen, og blir like skuffet hvergang jeg finner ut at det er torsdag.

FannyStaaf.se » PURPLE RAINTwitterFavsteenager post | Tumblr

03.10.2012 // 17:11 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (3)

er det bare mandag?

Heisann folkens! 

Nå sitter jeg her hjemme, og gjør lekser. Kult å vite, hæ? ahaha. Jeg har gledet meg sånn til høstferien at tiden går for sakte. Ukene før ferier går ALLTID sakte, og imorgen er det TIRSDAG  som betyr lang skoledag som får uken til å virke ENDA lengre. Denne uken kommer til å bli laaaang.

Har foressten kjøpt inn en del. Har ikke bilder men kan jo oppsumere. Min dumme pc har ikke SD card inngang så ja.......

Rosa strikke genser, 149,50,-
Eyeliner spisser 19,50,-
Basic, TopCoat og silver neglelakker 3 for 99,-
Rød bukse fra Only 159,90 ,- 
Støvler fra DNA jean paul 699,-
Gjennomsiktig med stjerner Genser fra Cubus 199,-  
Hvit fluffy genser fra Lindex 199,- 
I♥justinbieber hoodie fra Ebay ca 185,-  

Sminkefjerner for ansikt og øyne teller ikke. Føler jeg har glemt noe på listen, men jaja. Grunnen til at jeg har fått så mye penger i det siste er fordi jeg har vasket og sånn hos bestemor og bestefar også har jeg jobbet litt hjemme med husarbeid. Tåotuly worth it. 

slenger inn et bilde om matte jeg, hahahha
 

 

01.10.2012 // 21:09 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (1)

Skole tar livet fra meg

haha, har jo nesten ikke hatt innlegg med tekst! jaja her kommer det ett.Grunnen er vell skole og fritid, alle helgene mine har vært opptatt. 

Jeg har på følelsen at denne uken kommer til å bli lang, føler det bare er mandag. åja vent. hahaha! Men den kommer nok til å bli bra, fordi jeg 
går jo i verdens morsomste klasse♥
 Vi skal forresten spare penger til klassetur til utlandet. Håper det blir noe av, og ikke bare en tur til voss. Vi planlegger spania helst, men blir nok vanskelig fordi vi er 18 stk pluss foreldre, også må vi ha hotell, sikkert noe taxi til hotell, penger til aktiviteter og mat. Det er sykt masse penger. 

har ingen bilder akkurat nå

 

17.09.2012 // 18:22 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

Strekk i ryggen, vondt i albuen,feil landing på ankelen

Hei sann folkens !

Jeg er litt skadet jeg hehe, se overskriften.
Det som skjedde var at flinke meg trodde jeg kunne stå på hender uten å skade meg . Jeg klarer jo å stå på hender, det var bare det at jeg landet HARDT på gulvet.

Okei det som skjedde var at jeg sto på hender men beina gikk for langt bak så jeg datt RUNDT akkurat som en stift bare at jeg landet på ryggen med vrikket for, som førte til at albuen ble vridd ....

Flink sant?

Å så sint!!

09.09.2012 // 17:33 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

ingen tommel intet liv

hallo fint liv hehhehe . blogglyster er downdowndown og tommelen min er ubruløig. Neglen har knukket på skrått så alt jeg tar på eller gjør gjør vondt. Glemmer alltid at den er knukket , så løfter jeg noe , også bare AUUUU. Så må beskytte den med plaster hahaha

ikke lett å se mennee

29.08.2012 // 21:43 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (1)

Neste uke kanskje blogg pause

Har nesten ingen bilder som jeg kan poste så får vell lade kameraet og gå ut og knipse. Kanskje jeg kan gmha en photoshoot med venner? Alltid gøy å kle seg og sminke seg og ha the ultimate photoshoot. HEY,ER MAN fjortis så er man fjortis.

Kom på en ting som irriterer meg. Hvorfor er noen fjortiser 12-13 år? Også når dem er 14 klager de på fjortistiden deres? 12-13 er ikke fjotistiiid!!! Dere er bare 1213 år gamle.

Måtte få det ut hihihihi

Mens vi snakker fjortis...

24.08.2012 // 22:47 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

Skole er kjedelig


Nå sitter jeg her på skolen og som vanlig blir det mobiltiiid.

Imorgen sa mamma at vi får besøk men hun vill ikke si hvem, selvom jeg har en mistanke på hvem det kan være. Jaja vi får vell se ;-)

23.08.2012 // 11:36 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

Det er på tide på tide på tide på tide på tide på tide å stå opp

Idag var det første gang jeg virkelig kjente at jeg ikke ville stå opp! Helt forferdelig å stå opp! 

Skoledagen igår gikk greit men var så slitsomt med rendende nese og vondt i halsen, og ja. Men jeg klarer meg, får bare løpe ut hvis jeg må snyte meg. Risiko for annmerkning, OH NO! neida men ja.....
Idag er det eeenda en lang dag, så det suger litt da, men det børr gå fort

 

21.08.2012 // 07:29 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (1)

Stå på hender

Haha, okei virker ikke så syk når jeg øver meg på dette her, men ja var sykere i går hvor jeg var sliten og hostet og nesen rant, og ja , dere vil ikke ha detaljer. 
idag er det bare nesen, og halsen begynner å bli bedre, og det er vell et godt tegn til skolestart :-) ? 

Men nå skal dere få se meg som står på hender, haha kjempegøy sant? men neida, har nettop begynnt å øve meg på det Her er forsøket fra dag en, og så langt har jeg kommet:

Klarer ikke å stå i ro, ahahah!

Justin Bieber t-skjorte, 14 euro, spania.

19.08.2012 // 19:04 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

syk

Hei sann!

Nå har det seg sånn at jeg har blitt syk igjen. Sist gang var 10juli, husker det fordi det var første dag i Spania. Føler at jeg blir syk en gang i måneden. Buhuu! Forkjølelse er såååå utrolig irriterende, spessielt på skole. Jeg kommer til å dø på mandag !

19.08.2012 // 12:33 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

Hjemme

Hei sann! Nå er jeg hjemme i Bergen dessverre haha. Ville virkelig ikke hjem, trives så godt i Spania.

Den siste dagen spiste vi frokost på SubWay også gikk vi på en park hvor man måtte ta rulletrapp opp hele fjellet,utrolig kult!
Også gikk vi på noe med BOQITE eller Botiqe ja hvertfall, der hadde de masse smothies og frukt og kjøtt og ja det var veldig fint der.
Så gikk vi på KFC og spiste middag , haha! Vi ville gå et sted som de ikke hadde i Norge.
Om kvelden gikk vi på Starbucks og drakk en frappechino Mocca og bestille en gulrot kake som FYI var dødsgod!

Kjøpte noen ting den dagen men så vil ikke dataen lese minnekort her hjemme så ja.....

Litt av innkjøpet

Bruker mamma sin New ipad som kamera, men bedre en toeren da...... Rart den ikke heter iPad 3 men The New Ipad

17.08.2012 // 16:16 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (2)

Barcelona

Hei sann!

N`er jeg p`hotell pc s`kan ikke laste opp bilder men JEG ELSKER BARCELONA, og fysoren saa mange folk det er her. IGAAr var det hellig dag saa nesten alt var stengt men det var koslige aa see paa GIGANTISKE bygninger. Det er en kirke som heter sangria familia eller noe saann, og den var gigantisk haha!

Vi gikk innom starbucks og drakk en frappechino mocca, og pappa var overaskket over hvor god den var og han likte det veldig godt siden det var saa koselig. han har alltid bare drukket vanlig kaffe :D . Jeg er ikke beskymret for aa finne den igjen, siden har sett 7 starbucks cafeer naa, haha! Idag spiste vi frokost paa SubWay. Vi skulle paa hard rock cafe i gaar men det var saan sykt lang ko for aa komme inn saa jeg gadd ikke....

Neste gang jeg kommer skal jeg vere mer forbredt. De har jo Gucci, Chanel, Guess, Forever 21, Sephora, Victorias secret i egne butikker GIGANTISKE. Mange andre kjente butikker ogsaa. Skal begynne aa spare med ENGANG. hiihi

ingen bilder, torr ikke aa laste opp paa denne

 

16.08.2012 // 11:31 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

Shopping

Hallo! På fredag var jeg og kjøpte masssee klær ! Bestefar har sagt til meg at jeg burde bruke mer penger i Alicante enn Barcelona siden barcelona er en turist by og da er alt dyrere. 
Brukte ca 700 kr og sparte 300 til Barce, sånn at jeg kan kjøpe meg en fin høstjakke eller sminke fra Sephora, verdens beste butikk! FORELSKET. På Zara fant jeg en syyykt fin høstvest, aah digget den. Men jeg sa til meg selv BE STRONG! 
...og jeg angrer på at jeg ikke kjøpte den. Skal finne den i barcelona. ÆÆÆ 

Forresten, i går så bestillte vi en pizza på døren, noe som jeg faktisk aldri har gjort før, hahah! Jeg var jo helt spretten, og glad. Siden det var vår siste lørdag her i spania, så ja. 
Vil ikke hjeeem. Vil ikke på skolen heller...

 


Gleder du deg til skolestart?

 

 

12.08.2012 // 11:23 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (1)

Idag

Hei sann! 

Idag har det vært opp til 40 grader, helsikke det e varmt det! Høres ikke så varmt ut, men fysøren! Det verste er at jeg ikke har badet i dag heller, haha! Men uansett, var på marked i dag og kjøpte meg en ny t-skjorte med svampebob på ,h hiihihi hihi ! Kjøpte også to nye neglelakker, en svart og en gul, og kjøpte en morsom t-skjorte til joakim.

Imorgen skal jeg på claire's og kjøpe gaver siden det er sånn 5 ting for 5 euro tilbud, så da kjøper jeg masse fint der også er jeg ferdig med gavene. Må alltid kjøpe noe til venninene mine . I år blir det nok bare til Rakel og Gabi, Stine og Charlotte, og Joakim. Muligens en bursdagsgave til Maria! 
09.08.2012 // 19:19 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (3)

Diggdiggettidigg

Halloen ja

Idag var det enda en dag på stranden, og ja det blåste fortsatt mye . Det var gult flagg men akkurat der vi satt, så tok de opp et lite rødt flagg i sanden og sa ''Her er det mye strøm, helst ikke bad innenfor disse to små røde flaggene'' Men nesten alle badet der da, inkludert oss, hahaha! Så lenge vi ikke går så langt uti. Det var jo syykt stressende også, fordi du må konsentrere deg om å holde deg i live, ahhah! Neida, men ja du må passe deg ;-)

IMorgen skal vi kanskje til byen siden jeg fant en ''billig'' butikk og der skal jeg kjøpe litt sommer gaver og sånn og KANSKJE en premie slik at jeg kan ha en konkuranse på bloggen ;-) 

 

Btw samlet litt sand i en flaske i dag , slik at jeg får skrapt vekk døde hudceller og få mykere hender. Man blir brunere også, haha! føler jeg har masse om brunhet på bloggen. jaja, my blog. Tar kanskje med til Norge. Tenk om jeg blir stoppet , hihi! Billigere enn å kjøpe peeling produkter, når sand faktisk funker like bra
 

08.08.2012 // 17:02 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

sephora

sephora, drømmebutikken til jenter just saying. kunne kjøpt alt men sparer til barcelona så kjøpte bare et sephora matt powder. Til liksom sommer hudfargen min

31.07.2012 // 23:33 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

ulykken fortsetter

idag tidlig våknet jeg med litt smerte i magen også ble det verre og verre. til slutt mast jeg følelsene i beina og fingrene. jeg kaldsvettet og sprellte i sengen. Etter paracetten så jeg prikker....hahaha, fml! nå må vi se hvordan det blir før vi drar til legevakten . vanskelig å skrive når man skjelver. HAR ALDRI HATT DET SÅNN FØR! Btw er på mobilen, klarer ikke å resie meg fordi da detter jeg.

Elsker dere alle hvis det skjer noe, neida xD Hahahah, det blir forhåpentligvis bedre.

28.07.2012 // 10:50 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

hei mobben

hei sann. sitter på mobilen og blogger fordi jeg kjeder meg så her er noen bilder

28.07.2012 // 09:31 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

Fredag den 13 sa du?

Herregud for en ulykkesdag jeg har hatt! Skulle tro det var fredag den 13, men det er jo 27!

Uansett, det første som  skjedde var at jeg skulle hente en åttepakning med iste. Og selvfølgelig var den høyt oppe så jeg måtte ''dra'' den ned fra hyllen også var det en iste oppå åttepakningen og datt rett på hodet mitt! Alle stirret. LEGG MERKE TIL AT DETTE VAR METALLBOKS! Jeg holdt tårene hardt tilbake også når jeg så pappa så begynte jeg å få tårer også kjente pappa og da hadde jeg fått en rød donald kul .

Etter det så gikk jeg litt rundt hvor det var mindre folk sånn at ingen kunne se at jeg fikset på mascaraen min, også begynte jeg å få gnagsår mellom terene på grunn av flip-floppene så jeg har vondt der nå! 

Også nå når vi gikk på promenaden langs stranden så fikk jeg gnagsår bak på beina OG sand inni og saltvann inni og jeg kunne ikke gåååå!! Fysøren, det svei ass!!

 

27.07.2012 // 23:25 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

Hola

Hey folkens! Igår tok jeg meg enda en shopping runde i Alicante og dant masse merker som Mac, Sephora (?), Nars, Chanel, Springfield, Ale-hop ++ ! Jeg døde av klær prisene herregud, en ny kjole fra Ralph Lauren var på tilbud også sto det sånn før 250 euro, nå 100 euro. Det er 800 kr. Og kjolen var ikke fin engang. 

Tenkte Innkjøp del to kunne være på video, må bare vente til mamma og pappa er ute av huset sånn at det ikke blir kleint, hahaha! 

..... JA resten kommer på video

26.07.2012 // 09:02 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

Dagene

Har ikke blogget så mye, beklager men her er jeg! 

Koser meg masse her i Spania, har vært på stranden, terramitica, shoppet osv! Idag skal vi videre til pappa i Alicante og bo der. På fredag skal vi inn til sentrum og shoppe på de litt mer kjente butikkene.

Forresten pappa sin leilighet er fantastisk! Han har toppetasjen hvor den største leiligheten ligger. Terrassen er kjempestor og rommet mitt er kjempefint! Elsker også at blokken deler på et stort felles basseng hvor vi kan bade NÅR vi vil, og alt er innelåst så det er bare vi med nøkler som kommer inn. Ikke bare basseng men tennisbane, fotballbane, park, lekeplass osvosv! 

TerraMitica er en fornøyelsespark som er populær her i spania og er GIGANTISK! Vi kom klokken 18:00 og var der til 22:00 og likevell rakk vi ikke alt. 
Nær døden opplevelse:
Dere som har vært på tusenfryd vet om den dere SuperSpalsh? Vi skulle ta en lignende også på vei opp bakken så stoppet plutselig ALT! Vi satt bomfast . Ingen fikk panikk, bortsett fra meg , hahaha!  Det kom en mann løpende opp og så kjempe stresset ut og bare ''hold roen , hold roen, vi skal fikse dette ;-) '' Vi satt der i ca 10 minutter og plutselig startet den igjen. SKUMMELT

Tok også en kjent trebane laget av tre. Det sto MINST 14 år . Og jeg hater det når man må være så gammel for å ta ting. men jeg beit tungen sammen og tok den. DEN VAR FORFERDELIG! JEG BLE SJOKKERT OG SA IKKE NOE ELLER SKREK IKKE NOE. Var stum etter turen også. DØDE

MERKER DET BLIR MYE TEKST MEN HOLD UT HAHAHHA!

Har shoppet litt også, men skal shoppe mer i Alicante og Barcelona. Har begynt på gaver også! Men i år kan jeg ikke kjøpe så mye gaver til så mange venner så desverre folkens , blir det bare Rakel, Gabriela, Stine og Charlotte, mine nærmeste. Selvfølgelig broren min også og familie, men ja liksom venner. 

Pappa har raskere nett hvor dere får speilrefleks bilder, siden det tar ALLFORLANGTID her.

19.07.2012 // 13:19 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (2)

Sol i BergenHei <3

Nå har jeg vært ute i solen og solt meg litt sånn at jeg ikke blir en bleikfis i Spania. Hahahah. Kjempedeilig, pluss har alltid med meg dabradioen min ut. Alltid koselig å høre på P5 eller radio1♥ 
Sangene jeg har på hjernen nå er SWAGGER JAGGER og det irriterer meg, haahha! Men jaja.

Nå skal jeg være med Stine og en som heter siri også skal vi bade. :D

05.07.2012 // 16:18 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (1)

Blits

Har fått meg en ny blits fra 1987! Bestefar kjøpte den i NY for leeenge siden! Den er veldig stilig og ganske gammel, men passer til kameraet mitt! Skal vise dere senere.

Idag er planene å slappe av! Har ikke gjort det på leeenge! Ahh, skal bli deilig . Nå gleder jeg meg sykt til Spania kjenner jeg. 

 

02.07.2012 // 08:20 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

this weekend

På fredag fikk jeg overaskelses besøk fra Maria! Hun var bestevenninen min fra barneskolen, merket at jeg hadde savnet henne så sykt! vi har liksom samme interesser og samme stil osv, elsker henne, var med henne 24/7 før vi begynte på ungdomskolen. 

Rakel kom senere, og på lørdag dro vi til byen. Planen var å shoppe litt i byen og åsane men vi endte opp i byen og plagde en One Direction parade xD Vi gikk også opp til broren min og spiset supper :3
Gabriela kom forestten også på lørdagen og møtte oss i byen. 

Vi har filmet masse og forhåpentligvis så skal jeg mikse alle til en fin koselig video :-) 

Bildeopplastningen vil ikke funke! kan ikke noe for det soorrry

 


17.06.2012 // 22:29 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

Sunshine

Idag var det faktisk vært en ganske fin dag i Bergen! varmt også! 

Klokken halv ett turet jeg bort til Charlotte, fordi vi hadde planlagt å trikse og øve på turngreier på trampolinen hennes! Kjempegøy! Vi prøvde alle slags cheer stunts osv. Den vi slet mest med var den når du sal snurre på vei ned fra et stunt. Ellers klarte vi en basket toss ish lignende sak bare at hendene og føttene går på en måte rett fram og ikke ut til siden . 

Vi ville stunte også men det er ikke så lett med bare to personer :P alt vi gjorde da var L-STAND også kom det en 9åring som var lett og vi prøvde en dobbel lår stand. Vi prøvde ''prep'' men fant ut at vi måtte ha en bak. ellers var det umulig.
10.06.2012 // 19:52 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

Syk

Okey , skoledagen i dag gikk ikke så bra! Tror grunnen til at jeg dro på skolen var fordi jeg ville se alle igjen, haha! Elsker klassen <3 men uansett, imorgen skal jeg ikke på skolen. Kanskje jeg får øvd til matoghelse prøven også

Har dere foressten hørt de nye sangene til Justin Bieber? Elsker alle som har kommet ut hittil.

06.06.2012 // 23:23 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (2)

My day

Hei søtinger <3

idag var første dagen i jobbuken og den var helt ok! Vi hadde masse å gjøre men det kipe var at vi slutta 16:00, men vi får leve med det! ikke så ille når man tenker at man begynner klokken 10

Ellers har jeg ryddet kleskapet og tatt inn sommerklær og tatt ut vinterklærene. Selvfølgelig har jeg latt en genser eller to være igjen tilfelle det blir kaldt! Telte t-skjortene og jeg har 34 stk i skapet, haha! pappa ble litt små irritert fordi jeg har brukt alt for mye penger denne måneden. Null shopping på meg før til sommer.

Isteed dro jeg og pappa på shopping, haahhahha! Ja, masse t-skjorter, men ingen bukser og shortser, så han ble litt bitter av at jeg kun hadde 2 shorts og brukt penger på 34 t-skjorter -.-

innkjøp kommer senere


21.05.2012 // 19:28 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

hater mobilblogging

skrev et passelangt innlegg isteed men kom ani tilbake-knappen så nå gidd jeg ikke haha

21.05.2012 // 08:43 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

gratulerer med dageeen

17 mai feires med kusine og familie, kjempe koselig<3

17.05.2012 // 12:20 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (6)

trøtt

stå opp? nei takk...........idag setter jeg igang med bilde bloggen. ønsk meg lykketee

08.05.2012 // 07:00 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

konfirmasjonen min idag

Er piss nervøs idag. Skal konfimeres foran mange tusen i grieghallen. Har humanetisk. Kjente sommerfuglene i magen med én gang jeg våknet.

05.05.2012 // 06:34 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

Huff

Prøvde selvbruningskrem i går. Funker ? Ja. Gjorde jeg det jevnt ? Nei. Hånden min er dessverre hvit og armen brun

30.04.2012 // 13:12 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

FriendsIdag har jeg vært med Charlie, siden klokken 13 til nå! hun sitter her ved siden av meg ;-) Vi har gått sykt masse, så vi er døds sliten ^^
Vi har sikkert hvert hos meg sikkert 3 ganger og hos henne 2 ganger :D fram og tilbake :D

Nå ser vi på brannkamp og blogger litt :D <3

hadeeee 

29.04.2012 // 19:18 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

Dilla på gammel sang

Hørte den på radioen, og nå har jeg helt dilla på den! Kom på at det var utrolig lenge siden jeg hadde hørt den! Den er ganske fengendes :D
Hør den her

One Night In Bangkok

Spotify
Den er bedre på spotify, bedre lyd, men her er hvertfall
Video
Spol til 0:40 da, det er masse sånne greier i begynnelsen!
ANNBEFALES! Har fått helt dilla på den, haha29.04.2012 // 13:44 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

Instagram

Følge meg på instagram ?
@sofiieat

Tusen takk søtinger <3

27.04.2012 // 16:28 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

Mobillnnn

Nå merker jeg at det faktisk nærmer seg til mitt nye kamera kommer! Ææææ , can't wait! Sorry for at det blir masse mobil blogging da :-)

Lol random bilde fra helgen. Uten tøying eller varming av muskler, gjør dette driiit vondt .

25.04.2012 // 17:03 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

Skollllnn

Her er en liten test for å teste appen

24.04.2012 // 11:09 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (1)

flette

Lagde den isted!

 

Yo , folkens! 

Idag var det en chill dag ,fordi vi hadde matoghelse i tre timer og den siste timen var bare spansk. Etter det gikk vi hjem. chill eller?
Men skuffelsen tar over, fordi jeg fant ut vi har RLE prøve i morgen også skal en nynorsk artikkel være levert IDAG! STRESS, men jeg skal jobbe bra.

Har planer til helgen allerede, skal ned til dyrebeskyttelsen og søke jobb til jobbuken, med Stine. Charlotte sa hun ville, men hun får være med hvis hun gidd/kan.  

hva skal du jobbe som eller hva har du jobbet som?

23.04.2012 // 15:28 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)

Kjole

idag var det såpass fint vær i Bergen, at jeg bare slengte på en en kjole og tøysko og tok meg en tur med folka! det var herlig å ha sol for en gangs skylds. 
Har hatt en koselig helg med kusinen min, Rakel.  Vi prøvde foressten på en L-stand isteed og vi filmet det. Det gikk ikke så bra, men bedre enn forventet.

har du kost deg i helgen?

jeg vet dette er en fotoblogg, og ikke en hverdags blogg men siden jeg ikke skal kjøpe nytt kamera før 7.mai så blir det nok litt hverdag. 

 

22.04.2012 // 20:29 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (0)
Stikkord:
hits