gingerpower

hihi, vurderer å farge håret mitt orange. Det var jo stilig! Passet min ''hudfarge'' også, lol. Skal spørre senere faktisk!
Men neida jeg bare kødder, hahaha! Never!

Imorgen skal jeg på skolen og møte opp til første time fordi vi har sånn derre ''ultimate food test'' . Mat&helse prøve med andre ord. Det er den som skal avgjøre ALT! :O okei, dramatisk.

Ellers så stikker jeg hjem etter prøven fordi som dere fleste vet så er jeg sicksicketysick .Så er ikke vits å være der i to timer og fokusere på å snyte seg for å så sitte stille i en svømmehal fordi du ikke kan ha svømming fordi du er forkjølet. 

elsker du livet?

07.06.2012 // 20:55 // hår // Kommentarer (0)

Dip dye?

Husket i 7klasse så ville jeg alltid tuppere håret.  Jeg failet utrolig mye , fordi når jeg mente tuppere, så trodde jeg det betydde å farge tuppene på håret ditt. Men det var jo det tydligvis ikke. 

Sophieelise har blogget om dip dye og da bare ''åja shit jeg har tatt feil alle disse årene''. Men har jo på en måte visst det hele tiden siden på gamle videoblogger fra foreksempel Voe, så tupperer jo hun alltid, uten at jeg har tenkt over det. Hvor dum kan jeg bli?

Men uansett, har vurdert å dip dyee håret mitt siden 7.klasse uten å ha visst om det.  

Tumblr_ll4hjmiyjy1qdm1f6o1_400_large

Tumblr_m0drxz1gqh1qixwrro1_500_large

Tumblr_lwn8385md31r8y0rto1_400_large

Ja, det virker CRAZYYY men som alle fjortizer sier for tiden; YOLO

Skal du dip dyee håret ditt? 

06.06.2012 // 15:15 // hår // Kommentarer (2)
hits