27.08.2012

God morgning! 

Helgen min har gått alt for fort og kan ikke tro det er mandag igjen. Helgen var super og har hatt det gøy med kusinene mine.

Lørdag så kom de klokken 10 også spiste vi frokost før vi nærmest løp til lagunen, hahaha! Mamma skulle kjøre med engang så jeg måtte sminke meg i bilen og ja. Vi hadde huset for oss selv på kvelden og ja. Vi trenger ikke å gå opp i saken om hva vi gjorde da ;-D HEHEHEHE. Søndag var vell en slurve dag men vi hadde masse latter på slutten av dagen da ;) 

Nå orker jeg ikke skole, det er så kjedelig , klarer ikke å vente til høstferien. Er fristende å droppe ut av skolen, hahaha!

gabiiiii, du skulle tatt bilder  

27.08.2012 // 08:02 // Blogg // Kommentarer (0)

Superkul

Vil annbefale en side, SUPERKUL.NO  , hvor du finner serriøst ALT! klikk deg innom og se på salget de har! Sminke, klær, kostymer og mm. Du må ikke kjøpe noe, du kan også drømme hhaha!

 

14.08.2012 // 16:30 // Blogg // Kommentarer (0)

5 ting som skremmer meg

1. Spøkelser/Paranormal aktivitet. 

Hater virkelig knirkelyder, pustelyder (selv om det er meg), å bli kvuppet osv! Bare tanken av at noen ser på meg, uten at jeg ser dem, gir meg gåsehud. Ja mange sier det ikke fins, men mange sier det fins. Jeg vil tro på at det ikke fins, men når noe rart skjer, så tenker jeg  ''FU*K jegerdød, jegerdød, jegerdød, omgomgomg.'' Skreekkfilmer gjør ikke det noe bedre

2. Tyver/innbrytere

Jeg hadde en drøm engang om at jeg var alene hjemme også kom det en mann og banket på og løp inn og holdt meg fast. Dere vet den leken hvor man bruker kniv og tar den mellom fingrene raskt uten å komme ani fingrene? ikke prøv det btw, men uansett, han gjorde det på meg bare at alle fingrene mine ble skjært av.
Etter den drømmen ser jeg alltid ut når noen banker på og hvis jeg ikke kjenner dem så har jeg forbredt meg. TELEFON, FORSVARSREDSKAP, RØMMNINGSPLAN .

3. Dømming

Hater det når folk, spessielt dine nære venner, dømmer sånne småting. Håret ditt er rart idag, hva for noen sko er det, hvorfor har du sånne negler, hvorfor gjør du det?, vær mer sosial osv! Det skremmer meg ikke, men irriterer meg mest og jeg er ikke en som lar meg dømme, jeg har alltid et svar tilbake, back up bitch hahah neida.  La meg være meg! Når jeg kommer tilbake på skolen i år, er jeg litt annerledes. Skal PRØVE å ikke dømme folk, skal prøve å være mer med folk som før , skal prøve å gi flere komplimenter.

 4. Høyde

Okey 3-4 etajser opp er bra, men når jeg er i niende etajse, så dør jeg av og se ned ,og holder meg fast i noe. Har sett masse videoer avfolk som detter ned fra høye ting og de brekker alltid noe. Okey seff brekker de noe, men noen dør!

5. Haier

OMG, værste dyrene på jord herregudherregudherregud! Tenk å svømme, leve livet, kose deg også kommer det søren meg en hai opp og tar foten din eller armen din! De dyrene skremmer meg, klarer ikke å se på dem på animal planet engang. Dette er også på grunn av en drøm, min bror martin ble slukt av en hai . Haien tygde ikke engang ! Det var akkuratt som om haien var soveposen og martin prøvde  klarte inni den. ÆSJØSJÆSJØSJ. Dummedyr, hold dere unna land og mennesker! Lev laaaaangt vekke fra meg

28.07.2012 // 16:07 // Blogg // Kommentarer (0)

Jeg elsker Spania!v
Nå sitter jeg inne og prøver å blogge selv om jeg vil UUUT i solen. Sykt treig bildeopplastning også. Uansett,nå er jeg i spania og koser meg med mamma og pappa. Vi har enda ikke vært på stranden,fordi vi måtte handle inn varer og vaske huset osv, men vi gikk ned til bassenget og koste oss der! Elsker det!

 

10.07.2012 // 15:17 // Blogg // Kommentarer (0)

Skifter design

Hvis det er masse rart med bloggen så er det fordi jeg skifter design! 

 

14.06.2012 // 15:06 // Blogg // Kommentarer (0)

Starbucks Frappuccino - Uke 2

 

Hvor mange smaksvarianter har StarbucksFrappuccino-serien?

Den har tre smaker, vanilla, coffee, og mocca!

 

starbucksvinn
13.06.2012 // 16:19 // Blogg // Kommentarer (0)
Stikkord: starbucksvinn

Blått

Hvis jeg skal dipdye håret, så blir det blått ! haha, crazy vet, men det går vekk i dusjen og kommer ikke til å bruke det på skolen. Denne fargen jeg har nå, det var en sånn gammel farge jeg fant, så iløpet av neste uke eller helg, så skal jeg kjøpe spray med farge. gleder meg! Må få en vennine til å gjøre det for meg :P

Ønsk meg lykketil!

09.06.2012 // 18:07 // Blogg // Kommentarer (0)

Nattblogging

Yoho sitter her og ''nattblogger''. Har ikke noe bedre å gjøre på. Får ikke sove pga halsen. Ikke tygg på minttyggis , det blir verre. På meg funker alltid sånn frukt tyggis mot hals, men jeg har nå funnet ut at mint går ikke.
Har looket rundt på internett osv. Gøyt liv hæ? Haha. Imorgen skal jeg opp 7 uansett så kan likegodt lonedøgne.

Slenger inn et bilde

04.06.2012 // 01:18 // Blogg // Kommentarer (0)

Pause

bloggpause

02.06.2012 // 22:39 // Blogg // Kommentarer (0)

Die In Your Arms

Elsker Justin sin nye sang. Den kom ut for ikke så lenge siden. Den er på en måte enkel men funky. Utrolig bra. ikke bare fordi jeg er belieber, men denne kunne gjerne komt på 1.plass på the billboard topp 100! 

31.05.2012 // 10:13 // Blogg // Kommentarer (0)

4 tips for perfekt blogg

For å friste litt lesere, og få dem tl å følge med, så følger mange i denne ''bloggverdenen'' de samme tipsene og de funker! Har lest tipsene før og vel, de fleste har vell det!

1. RYDDIG OG BRA DESIGN! 

ingen liker å lese rotete design som har det vanskelig til å finne fram ting! Designet kan være lett, ha en meny slik at du ikke mister HVEM DU ER innlegg osv. Legg det heller inn i en meny knapp.
Headeren burde også være passe stor og helst passe bloggstørrelsen

2. BILDER

 Innlegg er kjedelig uten bilder. Helst ikke webcam bilder, men litt av hva du har gjort eller noe annet og mange liker gode og brae bilder med kvalitet. De fleste hvertfall

3. TEKSTEN

Teksten burde være passe lang og uten skrive feil. Lat som om det er en...en...en NORSK TENTAMEN. Ikke skriv; Nå spiser jeg pizza,namnam, pizza er godt . Nå skal jeg ut. Hade.
Forklar litt mer.

4. Oppdaterelse

Oppdater 1-3 ganger om dagen. Ikke 1 gang i uken eller 7 ganger om dagen. Ingen orker å lese så mye, og ingen gidder  å følge med hvis du blogger litee 

 

Jeg sier ikke at jeg fyller alle punketene på listen, men jeg prøver godt! 

Ha en finfin søndag! 

sånn kan det gå når man ikke finner belte....skolisse! 

20.05.2012 // 22:02 // Blogg // Kommentarer (0)

Headeren

Bildene er tatt av meg og er private!


10.05.2012 // 21:43 // Blogg // Kommentarer (0)

Sushi night

Hoho, spiste ikke hele til dere som lurer. Ja, jeg feiget ut. Tørr ikke å smake på sushiii

Idag var jeg i byen og spiste SUSHI med Karoline, Martin, Joakim , Borghild og Simon. Eller, jeg spiste ikke sushi, de spiste sushi. 
Jeg feiget ut, hahaha!!

Etter det, så gikk vi opp til leiligheten til Martin og Karoline og chillet der.Joakim skulle hjelpe de med en sånn ny apple tv eller noe!!

 KJEMPE KOSELIG!

 

09.05.2012 // 21:44 // Blogg // Kommentarer (0)

bling bling kortholder

denne var bare kjempesøt og nydelig og jentete ish. elsker den!

06.05.2012 // 14:30 // Blogg // Kommentarer (0)

klar for helg

helsikke, imorgen konfirmeres jeg! gruer meg til sermonien men gleder meg til festen. er kjempe redd for å snuble i sermonien, skal gå i heler.

random bilde av skyggen til skoene mine

Men etter skolen skal jeg ta sol, for å bli TAN til konfen.Har gjort det hver dag nå,unntatt mandag.
Alle har bunader og jeg er den eneste uten, bså ja jeg vil kanskke være litt sommer brun.

04.05.2012 // 06:56 // Blogg // Kommentarer (0)

update

lil

29.04.2012 // 19:36 // Blogg // Kommentarer (0)

Testing :-)

Enda en test men tester fisheyen

21.04.2012 // 20:55 // Blogg // Kommentarer (0)

Test

Mobil blogg

20.04.2012 // 20:58 // Blogg // Kommentarer (0)

TEST


haha tester bare assa...jeg går ikke på cheer, men har lyst så da bare øver jeg litt hjemme! Scorpionen er dum! klarer den aldri...får ikke hendene over hodet! Heel Strech? ikke så bra! Scale? blææ.
Og ja det er bilde av meg fordi jeg ser så rar ut på de andre x))

Ja dette var et test innlegg! 

09.04.2012 // 10:59 // Blogg // Kommentarer (1)

BILDE - TEST

 test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen 

test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen 

test igjen test igjen test igjen vtest igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen  test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen 

test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen 

test igjen test igjen test igjen vtest igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen  test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen test igjen 

 

09.04.2012 // 10:57 // Blogg // Kommentarer (0)

Test

i love photos i love photos i love photos i love photos i love photos i love photos i love photos i love photos i love photos i love photos i love photos i love photos i love photos vi love photos i love photos i love photos i love photos i love photos i love photos i love photos i love photos i love photos i love photos i love photos i love photos i love photos i love photos 
07.04.2012 // 20:51 // Blogg // Kommentarer (2)

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

07.04.2012 // 20:41 // Blogg // Kommentarer (1)
hits