Reiseplaner dette halvåret

Heisann! 

Nå sitter jeg her og bare hører regnet utenfor plaske. Bergen altså. Men det gjør ikke noe, fordi jeg skal nemlig reise ganske mye dette halvåret! 
Planene er booket, og nå er det bare å vente til dagene nærmer seg.


I vinterferien, den 25 februar, skal jeg faktisk til London, wiiii!, endelig! Har aldri vært der før, med mindre flyplasser teller. Jeg gleder meg utrolig masse. Skal dit med pappa, så det blir ikke mye shopping, det kan jeg ta en annen gang. Når jeg først er der, så vil jeg ta meg tid til å se på ''attraksjoner'', som Big Ben, Buckingham Palace, Madam tussaud, Oxford Street osvosv.  Det er sånne ting man må ha sett før man dør, hahaha.

lights, fl✿res & l'amour☼daily dose of celebritiesUntitled

I april reiser jeg til OSLOOOO med min kjære kusine og min kule tante. Vi reiser  tirsdag 16 april om kvelden, fordi den 17 april skal vi nemlig på JB KONSERT! Gleder meg så utrolig mye, det er jo alt for lenge til! Vi reiser hjem den 18.apil om kvelden, så kommer på skolen om fredagen. Hhaha fysøren, som jeg kommer til å skryte den dagen. Kommer ikke til å snakke om noe annet! 

The Butterflies GardenThings just don't always happen as planned♥Kino, kos, Kathrine... (Ingeborg Gulla)018 on Flickr - Photo Sharing!

I juni reiser jeg og bestevenninen min, Stine til Alicante, Spania! Derfor det er digg med leilighet der, du kan ta med deg hvem du vil, når det passer deg. Vi reiser 22.juni, dagen etter skoleslutt. Det er hvertfall lenge til så har ikke tenkt igjennom på hva vi skal gjøre, men det går fint, fordi når tiden nærmer seg, popper nok ideene ut.

M E M A A . B L O G G . S E -Alicante | Free RadioDénia - foto - Portal Oficial de Turismo de la Comunitat ValencianaStairs | ¡España: Aquí vengo!

04.02.2013 // 16:50 // reise // Kommentarer (2)

Skrevet av RaversSpeech // 04.02.2013 // 17:09

så herlig :D

Skrevet av Alise // 04.02.2013 // 17:11

Hei, sofiesfotos

Jeg ville bare si at du har en nydelig blogg :)
hits