Du har nok merket...

...at jeg har fått sykt dilla på Lana Del Rey. 

Jeg vet ikke hvorfor, eller hvordan, men det var bare noe som liksom bare...ææ hvordan skal jeg forklare dette. Tekstene hennes er unike. Det er ikke sånn musikk som man hører på radioen, sånn dårlig auto-tune sanger. Lana er bare en fantastisk gudinne, en gave fra gud. Jeg tror ikke på gud, men dette er den eneste måten å forklare det på. 
Tekstene hennes handler om alt mulig rart, om henne. Hun følger ikke strømmen, sånn som de fleste andre gjør. Hun er seg selv, har funnet sin egen stil, og er helt syk.

 Mange beskriver henne som classic/bad ass. Hhaha, og det er sant. Hun synger som en stor stjerne fra 50 tallet, men handler om fest, dop, gutter og alle rare ting. Ja, festsanger er sånne sanger som går på radioen, men IKKE sånn som henne. Teksten er noe man ikke forventer heller, man blir overasket

374480_295316503922511_974643723_n_large

Stilen hennes kan jo også inspirere mange . Jeg elsker stilen hennes, skikkelig 50's eller 60's , vet ikke helt, men ja. Love it. Inspirasjonskilde heeeer!! 
Videoene hennes er ofte vintage klipp, med handling. Hun lager videoene selv, hvor hun bruker vintage klipp fra steder hun har vært eller steder hvor noe godt har hendt. og selvfølgelig litt filming slik at det skal bli handling.  

7734.▲J'adore ChanelTumblr_mc3v6zzinm1rdk4i5o1_500_large

Mine favorittsanger IDAG (det skifter hele tiden)

Off to the Races

 


Sweet Serial Killer


Blue Velvet

 


Gods And Monsters

Denne siste sangen tok det tid på, før jeg likte den. Hørte den og syntes den var snål, men når jeg kom litt ut i sangen, var den ganske fengende. Sykt catchy!

30.11.2012 // 21:30 // Inspirasjon // Kommentarer (0)
hits