5 ting som skremmer meg

1. Spøkelser/Paranormal aktivitet. 

Hater virkelig knirkelyder, pustelyder (selv om det er meg), å bli kvuppet osv! Bare tanken av at noen ser på meg, uten at jeg ser dem, gir meg gåsehud. Ja mange sier det ikke fins, men mange sier det fins. Jeg vil tro på at det ikke fins, men når noe rart skjer, så tenker jeg  ''FU*K jegerdød, jegerdød, jegerdød, omgomgomg.'' Skreekkfilmer gjør ikke det noe bedre

2. Tyver/innbrytere

Jeg hadde en drøm engang om at jeg var alene hjemme også kom det en mann og banket på og løp inn og holdt meg fast. Dere vet den leken hvor man bruker kniv og tar den mellom fingrene raskt uten å komme ani fingrene? ikke prøv det btw, men uansett, han gjorde det på meg bare at alle fingrene mine ble skjært av.
Etter den drømmen ser jeg alltid ut når noen banker på og hvis jeg ikke kjenner dem så har jeg forbredt meg. TELEFON, FORSVARSREDSKAP, RØMMNINGSPLAN .

3. Dømming

Hater det når folk, spessielt dine nære venner, dømmer sånne småting. Håret ditt er rart idag, hva for noen sko er det, hvorfor har du sånne negler, hvorfor gjør du det?, vær mer sosial osv! Det skremmer meg ikke, men irriterer meg mest og jeg er ikke en som lar meg dømme, jeg har alltid et svar tilbake, back up bitch hahah neida.  La meg være meg! Når jeg kommer tilbake på skolen i år, er jeg litt annerledes. Skal PRØVE å ikke dømme folk, skal prøve å være mer med folk som før , skal prøve å gi flere komplimenter.

 4. Høyde

Okey 3-4 etajser opp er bra, men når jeg er i niende etajse, så dør jeg av og se ned ,og holder meg fast i noe. Har sett masse videoer avfolk som detter ned fra høye ting og de brekker alltid noe. Okey seff brekker de noe, men noen dør!

5. Haier

OMG, værste dyrene på jord herregudherregudherregud! Tenk å svømme, leve livet, kose deg også kommer det søren meg en hai opp og tar foten din eller armen din! De dyrene skremmer meg, klarer ikke å se på dem på animal planet engang. Dette er også på grunn av en drøm, min bror martin ble slukt av en hai . Haien tygde ikke engang ! Det var akkuratt som om haien var soveposen og martin prøvde  klarte inni den. ÆSJØSJÆSJØSJ. Dummedyr, hold dere unna land og mennesker! Lev laaaaangt vekke fra meg

28.07.2012 // 16:07 // Blogg // Kommentarer (0)
hits