Dagene

Har ikke blogget så mye, beklager men her er jeg! 

Koser meg masse her i Spania, har vært på stranden, terramitica, shoppet osv! Idag skal vi videre til pappa i Alicante og bo der. På fredag skal vi inn til sentrum og shoppe på de litt mer kjente butikkene.

Forresten pappa sin leilighet er fantastisk! Han har toppetasjen hvor den største leiligheten ligger. Terrassen er kjempestor og rommet mitt er kjempefint! Elsker også at blokken deler på et stort felles basseng hvor vi kan bade NÅR vi vil, og alt er innelåst så det er bare vi med nøkler som kommer inn. Ikke bare basseng men tennisbane, fotballbane, park, lekeplass osvosv! 

TerraMitica er en fornøyelsespark som er populær her i spania og er GIGANTISK! Vi kom klokken 18:00 og var der til 22:00 og likevell rakk vi ikke alt. 
Nær døden opplevelse:
Dere som har vært på tusenfryd vet om den dere SuperSpalsh? Vi skulle ta en lignende også på vei opp bakken så stoppet plutselig ALT! Vi satt bomfast . Ingen fikk panikk, bortsett fra meg , hahaha!  Det kom en mann løpende opp og så kjempe stresset ut og bare ''hold roen , hold roen, vi skal fikse dette ;-) '' Vi satt der i ca 10 minutter og plutselig startet den igjen. SKUMMELT

Tok også en kjent trebane laget av tre. Det sto MINST 14 år . Og jeg hater det når man må være så gammel for å ta ting. men jeg beit tungen sammen og tok den. DEN VAR FORFERDELIG! JEG BLE SJOKKERT OG SA IKKE NOE ELLER SKREK IKKE NOE. Var stum etter turen også. DØDE

MERKER DET BLIR MYE TEKST MEN HOLD UT HAHAHHA!

Har shoppet litt også, men skal shoppe mer i Alicante og Barcelona. Har begynt på gaver også! Men i år kan jeg ikke kjøpe så mye gaver til så mange venner så desverre folkens , blir det bare Rakel, Gabriela, Stine og Charlotte, mine nærmeste. Selvfølgelig broren min også og familie, men ja liksom venner. 

Pappa har raskere nett hvor dere får speilrefleks bilder, siden det tar ALLFORLANGTID her.

19.07.2012 // 13:19 // hverdag (fyfy) // Kommentarer (2)

Skrevet av Anna Stensrud // 19.07.2012 // 13:26

Fine bilder!

Hadde satt pris på om du tok en titt på bloggen min!

Skrevet av Laila // 19.07.2012 // 13:26

Kjempe mange fine bilder og innlegg på bloggen din! moro å lese :-)

Forresten, kan du vere så snill å stemme på Jon som lano ungen 2012? :-D

http://lano.no/lanounge/jon-1
hits