Ferien min PÅ ORDENTLIG

Hei sann! Har hatt mange rotete innlegg om hva jeg skal i spania. Nå tenkte jeg at jeg skal ha et SISTE og  ORDENTLIG innlegg om hvor jeg skal. Skal prøve  å bruke mest bilder enn tekst!

Her er hvor jeg skal :-) Rekkefølgen er egentlig, Benidorm,Alicante også Barcelona, men tenkte meg ikke om da jeg lagde bildet eheh.

 
Her har bestefar hus, et hus som alle bruker og hva jeg kaller det; sommerhuset. Vi drar hit nesten hvert år og koser oss alltid like mye. Vi har privat basseng, tennisbane og 2min unna finner man bar og resturante.

Har ingen bilder av huset, desverre, men har funnet noen da...

 


bassenget og litt av tennisbanen


ikke kommenter antrekket!

Det er ikke huset assa, det er kjøleboden, ahahhah!

I Alicante skal jeg være med Pappa og kanskje en annen, er ikke sikkert. Pappa leier leilighet der nå, for å finne et hus han kan kjøpe selv. Da har jeg bestefar sitt hus og kanskje mitt eget også..eller pappa sitt eget. Men samma det♥
Der skal vi kose oss, og bade siden vi bor 5min fra stranden hvis vi går. HÆÆRLIG. Shopping også, men må spare penger til vi skal til BARCELONA. 
HIHI trykk play

Uansett, heeer skal jeg . Det er her vi skal kose oss, se på turist ting, SHOPPE klær til høsten, kose meg, kose meg og kose meg. Det høres vell ut som om at jeg gleder meg mest til Barcelona, men jeg gleder meg mest til ALT! HELE SPANIA PAKKEN. 
Har søkt på shopping in barcelona og der står det at de har Zara, Cortes Ingles, Chanel, TommyHilfigger, Starbucks osvosv, mange kjente merker og butikker hvertfall!

 


Hvor skal du?

 

03.07.2012 // 19:59 // planer // Kommentarer (0)
hits