Hat-liste

Hei

Mener ikke å hakke ned på folk som gjør noe av disse punktene jeg kommer til å skrive men det bare irriterer meg! hahahaha,må jo utrykke det noen steder ikke sant?

1.Jeg hater sleipe folk. De er så jæla irritende. Eksempel? Var på BikBok og så på en topp jeg skulle ha også kom det en vitnamesisk dame og tok å på en måte kjente på den toppen jeg hadde. også slapp jeg toppen i 3 sekunder og hun bare sneppet den vekk ! Hun tok den rett og slett! Det var den siste xs også så jeg ble kjempe irritert!

Sniking er jeg ikke noe fan av heller!

2. Hater folk som dømmer utseende, eller dømmer hva folk gjør! la folk gjøre hva de vil, uten at man skal ramse opp alt som er galt med det! 

HAHA eneste bilde med noen som dømmer...her kjefter hun sikkert, men samma det

3. Dette gjorde jeg masse før, men nå er jeg flau over at jeg gjorde det! Brydde meg utrolig mye om hvor mange likes eller kommentarer jeg hadde på profilbildet mitt! Ja det er greit å ha masse kommentarer, men statuser som sier at man skal gjøre det, eller folk som spammer chatten for å be deg om å gjøre det? neitakk, send det tilbake til postkontoret. 

4. Facebook spamming! Delte bilder, kjedebrev, ''hvis du ikke deler, dør du'', samme linker hele dagen...HVA MER!? ja jeg gjør fortsatt disse delene, men hallo? jeg kan dø, hihi!

5. Sjalusi! Gjelder blandt venner, love, familie osv! Hvis jeg noen gang ever ever blir sjalu, så tenker jeg ikke på det så mye mer og da går det over. Lager ikke så mye oppstyr av det.

 

6. Diskusjoner! MEST IRRITERNDE I VERDEN! Begge personene som diskuterer mener at de har rett og da er det aldri noen løsning! 

 

 Det er myye mer men vil ikke dele alt, da blir det alt for langt!

12.05.2012 // 22:58 // Annet // Kommentarer (1)

Skrevet av Charlotte // 12.05.2012 // 23:12

Hahah, Sofie. Enig med deg i alt daaa, :))
hits